jures Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 ?e se kdo s tem ubada, ali pozna nekoga zaupanja vrednega mojstra se priporo?am - letos moramo narediti ograjo na notranjih stopnicah, ki je bil pri vselitvi na hitro zaprta z iverkam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Meni je notranjo in zunanjo delal tale mojster, ki bo sedaj delal stopnice in ograjo tudi pri mojstru Pelku. Najde? ga tule; http://www.lesmark.si/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Meni je notranjo in zunanjo delal tale mojster, ki bo sedaj delal stopnice in ograjo tudi pri mojstru Pelku. Najde? ga tule; http://www.lesmark.si/thx, sicer je smiselno ja da dela to tisti ki je stopnice delal, moram pobrskat ?e mam ?e kontakt sicer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 meni osebno top notranja ograja je na princip rostfrai stebrov in pa potem napete ?ice vmes. Ka?na je pa cena pa nebi vedel....pa?e pa v moderno postavitev stanovanja. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 22. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2016 meni osebno top notranja ograja je na princip rostfrai stebrov in pa potem napete ?ice vmes. Ka?na je pa cena pa nebi vedel....pa?e pa v moderno postavitev stanovanja.To?no to i??em, le da je v hi?i z lesenimi ?tengami bolj naravna lesena, pa mogo?e ?page namest zajl Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 "Sosed" je kova? in dela kovane ograje. Cena? Nimam pojma, ?e te zanima in ?e da? kak?en podatek ve? (vsaj ?e dol?ino ograje), ga lahko povpra?am. Dela pa zelo solidno, kvalitetno in spodobno, ima pa kar spodobno tudi ?akalno vrsto... Citiraj
uklopko Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 To?no to i??em, le da je v hi?i z lesenimi ?tengami bolj naravna lesena, pa mogo?e ?page namest zajl potem pa drugega ne rabi? kot da pri kakem varilcu strojniku ki ?vasa rostfrai dobi? stebre ?pago bo? pa ?e sam napel Saj ?e ima? kovinsko ograjo ?elezni stebri on so potem s kako antique farbo pobarvani prid tudi zelo lepo Ubistvu inox cevi gre? nakupit potem pa samo nekoga ki ti bo vseskupaj ?vasal postavil jo bo? pa tudi lahko sam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.