Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Imam te?o v o?ijevo mazdo 5. Na avtu se je pri?gala lu?ka DPF. Po spletu sem brskal kako ga naj o?istim. Vzel sem ga dol in ga o?istil s visokotla?nim ?istilcem. Resetiro sem lu?ko in stvarca je delovala nekaj dni super. Potem pa se je pri?gala lu?ka DPF lu?ka za motor in lu?ka za vdc ali kakor koli se re?e. Kupil sem obd2 ki se pove?e z telefonom in mi je naj?lo napako P242F. Prosim za pomo?. Citiraj
mazdaman Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Kateri motor pa je? P242F pomeni DPF zama?en, Tako da ali profesionalno ?i??enje ali odst..... 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Kateri motor pa je? P242F pomeni DPF zama?en, Tako da ali profesionalno ?i??enje ali odst.....motor je 2.0. zdi se mi da 81kw se mi zdi nisem pa preri?an. Citiraj
jures Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 zabasan filter re?i? sam doma lahko z ro?no regeneracijo, ki jo spro?i? sam, ?e se pa spet pojavi je pa? v ku...... Se vozi? samo na kratke razdalje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2016 ja stari naredi vsak dan komaj 30 km pa ?e to ni na avtocesti. Saj ga mamo namen zbrisati dpf z ecu Citiraj
jures Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 ja stari naredi vsak dan komaj 30 km pa ?e to ni na avtocesti. Saj ga mamo namen zbrisati dpf z ecuTo ni to.....ro?na regeneracija je kurjenje filtra eno uro! moj primer: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Pa to deluje? Je potreba za to kak?na menjava olja ali kaj podobnega? Citiraj
jures Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Pa to deluje? Je potreba za to kak?na menjava olja ali kaj podobnega?priporo?ljiva, ni pa nujna - samo kontroliraj. Motor ogret, vsaj 1/3 tanka pa seveda na odprtemDeluje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2016 priporo?ljiva, ni pa nujna - samo kontroliraj. Motor ogret, vsaj 1/3 tanka pa seveda na odprtemDelujedobro hvala za info. Bom seveda probal in upam da bo to re?ilo te?avo Citiraj
jures Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 http://www.cardiagnostics.be/-now/MAZDA%20M-MDS_bestanden/Tips%20and%20Tricks%20for%20MAZDA%206.htm Ampak Mazda5 ima konektor za prvim killerjem, ne tam kot 6ka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Benjamin Napisano 29. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2016 ok hvala za info Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.