SpEkTr Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust (urejeno) Obstaja tudi na 2ohm, so mi takrat ponudili ene 2 modela se mi zdi, lahko pa tut sam najdeš. Na crutchfield poglej, zvočnikov na izbiro malo morje, npr: null Dotični so sicer 3ohm, ampak ok, to vseeno v redu špila. Jaz imam namesto original dash zvočnikov, jbl notri, pa špila odlično ,pa tudi niso lih 2ohm. Popravljeno 23. avgust od SpEkTr 1 Citiraj
NevLado Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Jaz bi jih najraje ven vrgel... Weight reductiooooooon 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Avtozvočniki Rainbow SL-C6.2 PRO (2 Ohm) - Komponentni zvocniki sistemi - Avto zvocniki | Avtoakustika na OrangeAudio.si | Avtoakustika Orange Audio | Avtoakustika, avtozvočniki, ojačevalci in še več... WWW.ORANGEAUDIO.SI Dvosistemski zvočniki Rainbow SL-C6.2 PRO (2 Ohm) so produkt vrhunske kvalitete priznanega podjetja Rainbow. Za kar najboljšo... Easy 🤣 1 1 Citiraj
Alex Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 2 urama je SpEkTr napisal: Obstaja tudi na 2ohm, so mi takrat ponudili ene 2 modela se mi zdi, lahko pa tut sam najdeš. Na crutchfield poglej, zvočnikov na izbiro malo morje, npr: null Dotični so sicer 3ohm, ampak ok, to vseeno v redu špila. Jaz imam namesto original dash zvočnikov, jbl notri, pa špila odlično ,pa tudi niso lih 2ohm. Dash niso 2 ohm ampak 4 ohm. pred 19 minutami je Tilen5 napisal: Avtozvočniki Rainbow SL-C6.2 PRO (2 Ohm) - Komponentni zvocniki sistemi - Avto zvocniki | Avtoakustika na OrangeAudio.si | Avtoakustika Orange Audio | Avtoakustika, avtozvočniki, ojačevalci in še več... WWW.ORANGEAUDIO.SI Dvosistemski zvočniki Rainbow SL-C6.2 PRO (2 Ohm) so produkt vrhunske kvalitete priznanega podjetja Rainbow. Za kar najboljšo... Easy 🤣 Tej zvočniki (komponente) rabijo močnejši feršterker. Bose je švoh za tole. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust (urejeno) Ja sej zto je bil tisti smeško,..jaz sem imel za sprednji sistem(rainbow) 150W RMS po kanalu ojačevalec, pa še bi lahko močnejšega vzel Rečmo kej tazga bi pa za silo šlo skozi, čeprav nevem kako je z adapterjem pol Avtozvočniki German MAESTRO CS 5008 2 ohm (mid bass) | Enaa WWW.ENAA.COM Avtozvočniki German MAESTRO CS 5008 2 ohm (mid bass). ✅ Hitra dostava in nižje cene ✅ Kupi na Enaa. Popravljeno 23. avgust od Tilen5 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.