Z M A J Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Za moj okus bi bila te?ko ?e privla?nej?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 ?e en link, http://www.siol.net/avtomoto/novice/2014/09/mazda_mx5_staticna_predstavitev.aspx lepa, res lepa. Citiraj
Baby Viper Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Upam, da se jo bo dal dobit v kak?ni hudi modri barvi Pa dejstvo, da ima spet 4x100 ?ravfe je tud zakon 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Mene od zadaj izjemno spominja na Z4, prav tako bo?na linija (?e gledamo z zadnjega konca recimo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Vse po mal, za ?im?ir?i krog kupcev No, tud styling foto?opanje se je ?e za?el, sam tuki je vseen k?na cola preve? za po luknah vozt.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 to da vsakega spominja na kaksen drug avto pomeni da je fail v dizajnu...jaz je ne bom nikoli kupil...prej bi alfo, ker bo verjetno lepsa me pa ma da bi najdu eno res lepo NA prodal mojo in zamenjal...old skool je kool Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Ne pomeni fail, ampak samo to da imajo vsake o?i svojega malarja Zakaj pa ne kupi? zdelane NA, pa jo pol rihta?? Citiraj
LabiGT Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Zakaj pa ne kupi? zdelane NA, pa jo pol rihta?? ker nisem neumen neki takega npr: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=246380022&asrc=st|sr,as&testvariant=listprice&tierlayer=st Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 to da vsakega spominja na kaksen drug avto pomeni da je fail v dizajnu...jaz je ne bom nikoli kupil...prej bi alfo, ker bo verjetno lepsa me pa ma da bi najdu eno res lepo NA prodal mojo in zamenjal...old skool je koolUf ja tako kot una crna z ebaya ki sem jo popal tukaj - collectors item.... ND je pac mix novih dizajnov, je huda a zal ne izstopa tako kot so predhodnice, prav tako pogresam znacilne valove na havbi in bokih. Vse so zravnal po nemsko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 ker nisem neumen neki takega npr: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=246380022&asrc=st|sr,as&testvariant=listprice&tierlayer=st Ja dobr, ta ?e novej?a zgleda od ND Sam bi jo vseen mal zrihtu Citiraj
jures Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tha_man Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Ni?ja, ?ir?a, la?ja, bolj agresivnega obraza in atletske postave (zakon so mi raz?irjeni blatniki in zaobljena ritka, zato mi je ?e NC v?e?)... lepo je tudi, da so se znebili tistega neumnega nasmeha iz faceliftane NC Saj je res zmes marsi?esa, od vseh predhodnic pa do Z4, F-Type, Alfe in ?e ?esa, ampak kot celota vseeno deluje prepoznavno Mazda. Po slikah sode? meni osebno definitivno najlep?i roadster in tudi najlep?a MX-5 do zdaj. Citiraj
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 @tha_man, a NC ma za zici plac? Citiraj
Toma. Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala Kak?en plac za zici? V NBFL morem met sede? ?isto do konca, pa imam samo 183 cm. Citiraj
Gelipter Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Res je lepa ta Mazdurina Mx5 ...super.lp ale? Citiraj
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Kak?en plac za zici? V NBFL morem met sede? ?isto do konca, pa imam samo 183 cm. Ja lih tisto za mi?ji drekec Jzt mam zadi kape, cunjo pa tablico Citiraj
tha_man Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 @tha_man, a NC ma za zici plac? Nope, izza mene z izjemo ?epa na sede?u prav ni?. Le med sede?i je predal (soft top variante imajo pa izza vsakega sede?a po enega). Citiraj
tha_man Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Tukaj je kar precej slikic, tudi notranjosti: http://www.autoblog.com/2014/09/04/2016-mazda-mx-5-miata-firsthand-impressions-photos/ Citiraj
Quercus Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 ?koda,da so ?li v to in da so to legendo na tak kvazi nivo spravili.Prva serija je najbolj?a! Citiraj
jures Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Kak?en plac za zici? V NBFL morem met sede? ?isto do konca, pa imam samo 183 cm.jaz sem 182cm pa sem v nbfl imel zadaj kup kamop opreme, v primeru hard topa ima? pa kar konkretno polico Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Najbr? je odvisn kak?n polo?aj sedenja komu ustreza. Js mam tud zic do konca nazaj, da sm lahko stegnjen, ?e ne mam filing da nekak vn iz avta ?trlim periskop style. Je pa zarad tega za zicom sam ?e za kak?no kapo placa.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Ko sem jaz ?e vozil NA serijo, sem imel ob?asno za sovoznikovim sede?em rezervno gumo (tanj?o izvedbo), s tem je bil potem prtlja?nik relativno prostoren, sopotnica pa je bila ponavadi ni?ja od mene, tako da ni bilo mote?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tha_man Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Hehe, nekdo je zelo dobro napisal na miata.net forumu: The NA is the cute girl next doorThe NB is the sexy cheerleaderThe NC is the toned chick at the gym doing bench pressThe ND is the chick at the gym doing squats while wearing yoga pants. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.