LabiGT Napisano 7. marec, 2016 Prijavi Napisano 7. marec, 2016 v zivo zgleda kot Jaguar...zraven moje parkirana danes v gami 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. marec, 2016 Prijavi Napisano 7. marec, 2016 tut pri Japoncih se bo dogajal Rumors of Turbocharged or MPS MX-5 Miata CirculatingIn Hidetoshi?s interview with Motoring, he said of this fourth generation MX-5, ?We will have this ND-series model for maybe ten years, which gives us plenty of time to make many variants?And yes, a turbocharged or MPS variant is one of the options we will definitely consider.?We?re more likely to see a turbocharged engine than a 2.5-liter machine, as Mazda?s top priority is keeping the MX-5 lightweight (as it shed 50 lbs on its latest edition). ?[Generally speaking] turbocharging is preferable, even to a V6 now,? Hidetoshi told Motoring. ?We can use a lighter engine with the same or more power, and achieve [the] emissions and fuel consumption we need.?Think, consider, maybe......alfa jo ima ze na cesti...6 mps tudi ze thinkajo 7 let.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. marec, 2016 Prijavi Napisano 7. marec, 2016 Think, consider, maybe......alfa jo ima ze na cesti...6 mps tudi ze thinkajo 7 let....Tole se bere kot da imajo nasega premierja za svetovalca Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dady Napisano 10. marec, 2016 Prijavi Napisano 10. marec, 2016 V?eraj sem imel kon?no prilo?nost sedet v novi Mx5. Stra?no lepa in verjetno se tudi super pelje.Na ?alost je za mojo vi?ino (191 cm) ?e vedno vsaj za ?tevilko premajhna notranjost, je pa zdaj malo ve? prostora med glavo in streho.Kolena se mi ti??ijo v armaturo tako da bi te?ko u?ival v vo?nji z njo zato nakup odpade. ?koooooda. Citiraj
Jest Napisano 25. marec, 2016 Prijavi Napisano 25. marec, 2016 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 25. marec, 2016 Prijavi Napisano 25. marec, 2016 http://www.siol.net/avtomoto/novice/2016/03/svetovni_avtomobil_leta_wcoty.aspx Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 25. marec, 2016 Prijavi Napisano 25. marec, 2016 ?estitam ji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Goodwill Napisano 25. marec, 2016 Prijavi Napisano 25. marec, 2016 Evo, pa nadaljuje mazda svoj uspeh http://www2.mazda.com/en/publicity/release/2016/201603/160325a.html 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.