Z M A J Napisano 9. april, 2016 Prijavi Napisano 9. april, 2016 Hej kolegi Mazda?i in ljubitelji sodobnih tehnologij, napro?am vas za kak?en nasvet glede nakupa 1.gsm-ja za dedka, ki ni vajen tovrstnih aparatur. Razmi?ljam o tej zadevi, kako se vam zdi? http://www.bolha.com/telefonija/mobilna-telefonija/pametni-mobilni-telefoni/alcatel/alcatel-2000x-nov-24-mes-garancije-telefon-za-starejse-1296883590.html?aclct=1453208168&kw=telefon+za+starej%C5%A1e+%C4%8Dri%C4%8Dek 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 9. april, 2016 Prijavi Napisano 9. april, 2016 Dobro razmi?lja?, kar tega vzemi, kaj enostavnej?ega bo? te?ko na?el, primerljivi pa so skoraj povsod dra?ji. 1 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Mraušk Mčk Napisano 9. april, 2016 Prijavi Napisano 9. april, 2016 Mama ima alcatel 2001x ki je v bistvu enak, samo da ima ?e en stolpec tipk za direkten dostop do predvajalnika, fotoaparata in radija. Telefon ima res velike ?rke/?tevilke, baterija zdr?i v neskon?nost in?e ve?, za polnjenje ni treba vtikat kabla pa? pa ga samo postavi? v stojalo. ?loveku v 89 letu starosti je problem kadar je potrebno pritisniti ve? tipk zapored, da kam pride. Pri starem ericsonu sem ji nastavil bli?nico, da je bila z enim pritiskom tipke ?e v imeniku, tu pa direktno z enim pritiskom lahko pride? do fotoaparata ali predvajalnika kar star ?lovek res kar naprej potrebuje, kenede, do imenika pa mora iti najprej v meni. Mislim da je tel ki ga omenja? prava stvar za starej?e. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 14. april, 2016 Prijavi Napisano 14. april, 2016 Tak Alcatel ima moj dedek (87 let) in uporablja bp. Lp Citiraj
Z M A J Napisano 15. april, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2016 Smo mu kar tega kupli. Hvala za pomoc kolegi Mazdilakarji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.