Tibi Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 V?eraj sem naredil sranje in po?kodoval zadnjo levo lu? od Xedosa 6 1,6. Potreboval bi del na blatniku.zanima me ali ima kdo tadel. hvala za odgovor. Pa dobrodo?la je tudi informacija v kolikor so svetila zavarovana, koliko je odbitna fran?iza. Hvala vsem. Citiraj
Deeyan Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 Kolkor vem za svetila ni odbitne. No vssjs nism mel na Mariborski, sm ze 2x to koristu. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 Tud jst mislm da na svetila in ogledala ni odbitne... tko k npr.na stekla zihr ni odbitne... Citiraj
mazdaman Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 Ja ampak pri xedosu in original lu?i je lahko hitro ekonomska totalka Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 Odbitne ni a bo brednost presegla eurotax vrednost avta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=10400447&show=1 1 Citiraj
theBill Napisano 16. april, 2016 Prijavi Napisano 16. april, 2016 http://www.xedos-shop.de/Rueckleuchten Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Tibi Napisano 18. april, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2016 Kolkor vem za svetila ni odbitne. No vssjs nism mel na Mariborski, sm ze 2x to koristu. Avto ima res zavarovana svetlobna telesa. Zanima me ali od ZM lahko dobi? tudi cash. Pa kaj ?e pomeni, ekonomska totalka za registracijo vozila oziroma nadaljnih zavarovanj. hvala Tibi Citiraj
Deeyan Napisano 18. april, 2016 Prijavi Napisano 18. april, 2016 Avto ima res zavarovana svetlobna telesa. Zanima me ali od ZM lahko dobi? tudi cash. Pa kaj ?e pomeni, ekonomska totalka za registracijo vozila oziroma nadaljnih zavarovanj. hvala Tibi Mislim, da lahko vzame? tudi denar, vpra?anje pa je kolko ti bojo ponudli. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
markym Napisano 18. april, 2016 Prijavi Napisano 18. april, 2016 Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e.Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti.Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e, pa je avto takrat star 16 let ;-) Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 18. april, 2016 Prijavi Napisano 18. april, 2016 Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e.Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti.Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e, pa je avto takrat star 16 let ;-)Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti.?ist odvisno kak ma zavarovano.... Father je lih pred kratkim na Galaxyu ?el pod parking, se je ?evsezmenu pri enem li?arju, a na konc mu je zavarovalnca dolo?la kam ga bo dal popravljat (ni bral drobnega tiska pri zavarovanju) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
markym Napisano 18. april, 2016 Prijavi Napisano 18. april, 2016 Jaz sem jih na zavarovalnici vpra?al kam naj grem, pa niso imeli jajc mi dolo?at h komu. Kljub temu da triglav nima z mo?nikom pogodbe, so pla?ali 400e za ogledalo in ?trihanje. Citiraj
Deeyan Napisano 18. april, 2016 Prijavi Napisano 18. april, 2016 Jaz sem jih na zavarovalnici vpra?al kam naj grem, pa niso imeli jajc mi dolo?at h komu. Kljub temu da triglav nima z mo?nikom pogodbe, so pla?ali 400e za ogledalo in ?trihanje.Sej pravim, cist odvisno kako zavarovanje mas sklenjeno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.