Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Nisem si izmislil...sem že enkrat napisal Pa dajmo še enkrat: 2140€ neto pri 3 letih in pil pred redno upokojitvijo"...skoz od začetka na kolesih SŽ"....v poklicno bi že lahko šel,a pri taki plači...pri denarju se vse konča. Pa vozim vse živo,potniške,tovorne,žive,mopede,brižite,siemense,KISSE,flirte,đure itd...sobote,nedelje,praznike,nočne...nastopi pa mešani k driska. Super plača za đombo pred penzionom,a ne. Bi še veliko lahko napisal o sindikatih,ki za delodajalca tiščijo place dol itd...pa ne smem tako javno. Nimaš pojma kaj se na železnicah dogaja.
-
A slučajno veš kateri model? Baje, spet govorice namreč, da pri Gorenju velja samo njihov top program. Cenejši so pa bolj kitajske sorte kvalitete. Hisense ima vpliv.
-
Proč od gorenja. Jaz ga bom en dan skozi okno vrgu. Pa je dokaj "nov" Miele so odlični, sam je cena 2x
-
Od sportman333 · Napisano
Jaz imam Bosch (wat/wtw serija 6, pralni je iz španije, sušilc iz turčije) in za enkrat delujeta v 9.letu bp (trkam na les)....je pa res da klasika brez sodobne navlake (ala wifi, app, itd...) -
Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj? Nimam pojma, ampak verjetno je ravno to kar pišeš.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)