godlike Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 (urejeno) Vidim da imaš fetiš na hitro polnjenje. @skritikrt ne mi zamerit 😉 Jaz sem s Samsungi zelo zadovoljen. Pred tem sem bil tudi s HTC-ji. Pri meni imajo tudi velik plus, ker ni lastnik kitajc in ker ni narejem tam. Drugače pa verjamem, da bo "čao mi" dobro služil, so se kar popravli od problematičnih začetkov. Pa samo, da ni sin na S22, ker tisti imajo vibro zanič, celo imitira zvok vibre po zvočnikih. pred 5 urami je Janez007 napisal: Sebi top orodje, ženi pa tole ... 😢 😜 Glede na stanje domače tehnike bi ji pasalo kaj bolj enostavnega. 😃 Glede na to kak rad naštudira in skonfigura zadeve jabuk ni za njega. Popravljeno 6. november, 2023 od godlike 3 1 Citiraj
Janez007 Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: Vidim da imaš fetiš na hitro polnjenje. @skritikrt ne mi zamerit 😉 Jaz sem s Samsungi zelo zadovoljen. Pred tem sem bil tudi s HTC-ji. Pri meni imajo tudi velik plus, ker ni lastnik kitajc in ker ni narejem tam. Drugače pa verjamem, da bo "čao mi" dobro služil, so se kar popravli od problematičnih začetkov. Pa samo, da ni sin na S22, ker tisti imajo vibro zanič, celo imitira zvok vibre po zvočnikih. Glede na to kak rad naštudira in skonfigura zadeve jabuk ni za njega. Tole me res zanima kaj pomeni 120 W polnjenja v praksi. Kaj so pogruntali Kitajci, da se baterija pretirano ne segreva??? Recimo običajni polnilci polnijo cca 2 A pri 5 V, to pomeni z 10 W. Popravljeno 6. november, 2023 od Janez007 Citiraj
skritikrt Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 Bo mogoče komu zanimivo...novi 120W GAN polnilec (priložen pri Redmi Note 12Pro Plus 5G) vs. klasičen 120W vs. 65W-dvojni GAN polnilec. Tudi pri teži je "shujšal"....mogoče najbolj nazorna pa je primerjava velikosti z klasičnim 30W Xiaomi polnilcem😳 Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 Hej. Mika me predčasno upokojiti Žaomi telefon. Frend mi je priporočil One plus. Ima kdo izkušnje s tem modelom, ki se mi zdi precej dober nakup? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 Bivši sodelavec je imel 2 in 3. Tak da že kr let nazaj. Je pa bil zelo zadovoljen. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 pred 18 minutami je Z M A J napisal: Hej. Mika me predčasno upokojiti Žaomi telefon. Frend mi je priporočil One plus. Ima kdo izkušnje s tem modelom, ki se mi zdi precej dober nakup? Kateri Xiaomi pa imaš? Mogoče daš samo drug ROM gor in boš dobil nov telefon. 😃 Citiraj
FuManchu Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 Jaz imam 11T Pro. Edini aparat ki dela brezhibno od prvega dne do danes. Pa sem jih imel ogromno. Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 pred 28 minutami je dvorjan napisal: Kateri Xiaomi pa imaš? Mogoče daš samo drug ROM gor in boš dobil nov telefon. 😃 Redmi 9T Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 Jaz sem imel One Plus One,..pa mi ej bil že takrat superca 1 Citiraj
dvorjan Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 pred 25 minutami je Z M A J napisal: Redmi 9T Super, važno, da je Snapdragon osnova. Predlagam ROM iz xiaomi.eu, prilagojen za Evropo, odstranjena vsa nesnaga, dela fantastično. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 pred 2 urama je dvorjan napisal: Kateri Xiaomi pa imaš? Mogoče daš samo drug ROM gor in boš dobil nov telefon. 😃 A ni za to treba lotat. Nevem. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
dvorjan Napisano 10. december, 2023 Prijavi Napisano 10. december, 2023 pred 40 minutami je Mraušk Mčk napisal: A ni za to treba lotat. Nevem. Ne, nobenega lotanja. "Rutanje". 😃 #root 4 Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Fotoaparat mi je največja groza, kao 48MP, a fotke hujše od tistih s krompirjem. Megleno, nerazločno, skratka vedno sem v strahu kaj bom potem videl na monitorju, glede na dosedanje izkušnje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Matick Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 3 minutami je Z M A J napisal: Fotoaparat mi je največja groza, kao 48MP, a fotke hujše od tistih s krompirjem. Megleno, nerazločno, skratka vedno sem v strahu kaj bom potem videl na monitorju, glede na dosedanje izkušnje. To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov 3 Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 3 minutami je Matick napisal: To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov Potem veš kako se počutim. Npr. da sem na neki res lepi lokaciji, v dobri družbi in potem kdo bo slikal, jaz samo skrijem revščino, ker da me kdo potem napizdi kot zajca, kakšen so to fotke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Matick Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 10 minutami je Z M A J napisal: Potem veš kako se počutim. Npr. da sem na neki res lepi lokaciji, v dobri družbi in potem kdo bo slikal, jaz samo skrijem revščino, ker da me kdo potem napizdi kot zajca, kakšen so to fotke. Sem na istem. K sreči ima moja samsunga, pa večinoma ona leta naokoli s telefonom in slika 1 2 Citiraj
kacnje Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Pred eno uro je Matick napisal: To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov Poskusi namestiti kak drug program za zajemanje fotografij. Sicer ne poznam konkretnega telefona, ampak po vsej verjetnosti ti AI izvede sama aplikacija, ki jo uporabljaš za fotografiranje. 1 Citiraj
Bini Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 2 urama je Matick napisal: To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov POCO F5 pro 12/256 dela dobre ali boljše fotke od Samsunga A 54....👌👍Telefon je pa bomba za 450€....👍😉 Citiraj
dvorjan Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Pred eno uro je kacnje napisal: Poskusi namestiti kak drug program za zajemanje fotografij. Sicer ne poznam konkretnega telefona, ampak po vsej verjetnosti ti AI izvede sama aplikacija, ki jo uporabljaš za fotografiranje. Točno tako. Namesti drugo aplikacijo za slikanje in na netu poišči profile prav za svoj model telefona. Bo razlika kot noč pa dan. Zato pa jaz še nisem upokojil svojega Xiaomija, pa ga imam od 2020 ... Isto 108 MP senzor. 1 Citiraj
Matick Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 47 minutami je dvorjan napisal: Točno tako. Namesti drugo aplikacijo za slikanje in na netu poišči profile prav za svoj model telefona. Bo razlika kot noč pa dan. Zato pa jaz še nisem upokojil svojega Xiaomija, pa ga imam od 2020 ... Isto 108 MP senzor. Kero aplikacijo pa maš ti gor? Citiraj
dvorjan Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Pred eno uro je Matick napisal: Kero aplikacijo pa maš ti gor? LMC 8.4 Drugače pa sta mi zelo všeč tudi "portani" Leica Camera in Google Camera (GCAM) z ustreznimi profili. Pa še kar nekaj drugih sem sprobal - vsaka ima svoje pluse in minuse. Štos pri nekaterih Xiaomi telefonih je tudi to, da kljub temu, da imajo enako ime, lahko vključujejo različne leče ipd. Ampak, zato pa mojstri pripravijo različne profile zanje ... ampak, to naj ostane za "nadaljevalni tečaj". 😃 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Nas boš lahko že v soboto malo podučil in izobrazil. (Preden Žaomi pristane v smeteh, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dvorjan Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Za začetek tukaj poiščite vsak svoj telefon in boste videli, kaj vse je na voljo zanj: https://xdaforums.com/ 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Za nokio 3310 ni nič? 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.