Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 19 minutami je Tilen5 napisal:

Za nokio 3310 ni nič?

To pa ja ni pameten telefon.....😂😉

Napisano

Jaz bom imel ju3 izveden prenos na Hot.

Bil sem 6m na Telekomu, da mi je anex od prejšnje firme potekel, ki sem ga moral nesti seboj.

Na srečo sem imel skonto, po pritožbi, 6m po 13€.

• 1 leto kasneje...
Napisano

Dober večer! Razmišljam o nakupu Samsung-a A55, me zanima, če ga ima kdo v lasti oz. uporabi? Ali pa kakšen predlog katerga mobilca kupiti v rangu 200, do največ dobrih 300€? Dovolj imam meglenih fotk z mojim Žaomi-jem Redmi-jem 9T. Baterija s 5000maH, kapo dol, ampak vse ostalo je bolj tako-tako, medtem ko fotkič je pa totalna grozljivka, z domnevnimi 48MP-ji, heh.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 minutami je Z M A J napisal:

Dober večer! Razmišljam o nakupu Samsung-a A55, me zanima, če ga ima kdo v lasti oz. uporabi? Ali pa kakšen predlog katerga mobilca kupiti v rangu 200, do največ dobrih 300€? Dovolj imam meglenih fotk z mojim Žaomi-jem Redmi-jem 9T. Baterija s 5000maH, kapo dol, ampak vse ostalo je bolj tako-tako, medtem ko fotkič je pa totalna grozljivka, z domnevnimi 48MP-ji, heh.

Tale "Žaomi-jem Redmi-jem 9T" je res potreben zamenjave - tukaj že nekaj dni čakamo odgovor dr. Pelkota glede belega dima ... prej bi odgovor prispel po pošti. 😁

• Haha 1
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)
pred 44 minutami je Z M A J napisal:

imam jaz, kot službeni, kaj naj rečem, telefon imam zaradi nuje, kakšno fotko naredim, za moje pojme dela dobre, če vprašaš iPhone in Samsung S frike so to seveda jajca....baterija mi zdaj nekako zdrži en (cel dan).....ni pa to telefon v rangu S serije (še pred leti sem imel S7 in serija A se ne more in niti ni namenjena primerjavi s S)....spodoben telefon za normalno rabo, ne smeš pričakovati preveč....

še dodatek: fotke dela velikosti med 3 in 5 MB in kar sem pogledal z 12MP (resolucija 3060*4080)

Popravljeno od sportman333
  • Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

A41 je bil v družini in odelal svoje 3 leta in 11 mesecev.

Samsung A linija so odlični midgrange telefoni.

Smo pa prešli na S serijo, ker avti polnijo brezžično.

Odkar sem bil primoral zapustiti HTC in Sony sem samo na Samsungih.

Napisano

A 55 je čist soliden telefon za ta denar - dobil sem ga kot službenega in ga posodil svojemu sinu. Sam imam S23 moja pa 24. V primerjavi s S23/24 dela čisto solidne fotke. V skrajnostih ne seže blizu, v normalnih pogojih je pa ok. Ima manj zuma  in malo slabši stabilizator slike. Je pa zato 2x cenejši.

• Všeč 3
  • Hvala 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Samsung je lepo delal, dokler mi ni 14 dni čez garancijo crknil...:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Jaz imam že dve leti A54 in sem zadovoljen. Solidne fotke, hiter, odziven, zaenkrat nikjer ne šteka - ne igram igric.

A55 je pa novejši tako da mislim da ne boš imel težav.

Dobiš pa tudi boljši telefon za manj denarja - A52s 5G. Jaz sem ga mislil kupit, pa sem slučajno naletel na fanta ki je rabil denar in sva skupaj šla po nov A54 za pol cene, tako da sem potem tega vzel.

Poglej si na gsmarena opis, na koncu imaš rubriko primerjav podobnih telefonov za podoben denar... preberi opis in kupi enega. Odlična stran za primerjavo telefonov.

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Ok, hvala za nasvete. Tudi pri MerBenz vozilih A ni niti blizu modelom S, hehe

Napisano

Jaz imam zdaj že nekaj časa A52s in sem res zadovoljen. Vzel sem ga, ko 5G-ja skoraj še ni bilo, pa se je potem izkazalo za kar super, da ga ima.

Napisano

Ima kdo izkušnje z REBORN telefoni? Kolega mi promovira to opcijo :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ima kdo izkušnje z REBORN telefoni? Kolega mi promovira to opcijo
    • Gre tud samo z enim kompletom felg. jih morš pač vedno preobut.   sam ja, je vseeono met fajn da maš ločeno.      Sej takrat ko zaruži ti drugega ne preostane. sam ja, tak je najbol pametno nadgrajevat. Samo ploščice so potrošni materjal . ploščice menjaš ko jih skuriš ali pa ko se kontanimirajo, pa še to se da včasih rešit.    imam tudi 20 let star kolo na katerem nisem menjal ma nič . na prejšnem sem pa samo menjal sedež, krmilo, držalo krmila zaradi bolj udobne vožnje. ter naredil konvertacijo na tubless. vse to v 1 letu. po 5 letih sem ga prodal.  sam sem bil z XT ploščicami zelo zadovoljen. sem imel pa 4 batne čeljusti in ploščice s hladilnimi rebri in XT zavorami in diski.       se popolnoma strinjam. vsak PC je bil sestavljen po komponentah. vsak PC (razen prvega, ki so ga sestavili v trgovini) sem sestavil doma.       
    • To ni sposobnost avta, ampak tistega, ki nalaga. Zgleda, da si maher tudi pri nakladanju... Falil poklic. 😋
    • Jaz imam zdaj že nekaj časa A52s in sem res zadovoljen. Vzel sem ga, ko 5G-ja skoraj še ni bilo, pa se je potem izkazalo za kar super, da ga ima.
    • https://siol.net/novice/slovenija/ste-zapeljali-na-avtocesto-brez-veljavne-e-vinjete-to-vas-lahko-resi-pravijo-na-darsu-651609
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.