Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Hja, še malo pa bomo tudi pri nas nižali max hitrost ker se na ta način manj obrablja gume in pripomore k manjši porabi goriva in bomo rešili svet pred co2 krizo 
    • Varesina espresso, ki jo strežejo v lokalnem Šparu, mi je super. Predvsem ženske jo naročajo s stepeno smetano (Ljubljanskih mlekarn). 👌😁 Doma pa eksperimentiramo ... ta mesec je bila tudi Lavazza 9/10 👍... Kuhana Barcaffe mi že nekaj časa, odkar imamo aparat za kavo, ne paše več in jo pijem le še v nuji, pa sem jo pil 15 let.   https://fork.si/collections/varesina-coffee/products/0010480804497      
    • Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica  ali Lavazza cream. Ne vem, če je bolj tih ali ni ampak je veliko bolj tiha, kot je moja 6-ka. Dobro, na 6-ki  imam širše, nizkopresečne gume gor, a vseeno. Tudi pozimi z 17-kami je 6-ka glasnejša. Rekel boš, je dizel. Tu mislim predvsem  o hrupu z ceste. Zračni piš jd itak manjši. Vem, da ima 6-ka sanke gor, a vseeno.  Sedaj pa bodi dovolj o cx30. 
    • Res sem zasmetil, ipak je to Mazda in ne kava forum ...     X186 še nisem peljal, verjetno je OK ... dost dober navor pri 3.000 obratih. Ampak avto z dpf/gpf filtrom me ne zanima.   To, da je tih kot miška pa ne razumem - so morda X186 bolje izolirani kot G140? Pri G140 AT sem pri 140 km/h na avtocesti slišal predvsem piš vetra.     
    • Jaz sem izredno zadovoljen z novim sedežem Ergon SMC Core Men Sadle. Proti originalnem specialized je kot dan in noč. Z lahkoto prekolesarim 60 km brez najmanjšega problema. Moraš pa izbrati pravo velikost, saj jih je več različnih. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.