Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je robertk6 napisal:

Kaj premijsko vozilo nima opcije izklopit tega?? 

Moj tega nima😋

• Začuden 2
  • Žalosten 1
Napisano
pred 16 urami je godlike napisal:

Čakaj malo. On vprašuje o midrange telefonu.

Ti pa mu predlagaš izredno dragi flagship za vernike. 😮‍💨

Pol mu z lahkoto rečemo, da je S24 jajc in naj vzame Fold-a.

Se strinjam s tem kar si napisal, trenutno res razmišljam med A55 in A52S, kot ga je nekdo zgoraj priporočil kot izredno dobrega. Napram 4-letniku Redmi9T bo pomoje kar izboljšanje, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nikakršnih igric ne igram, že vsaj kako desetletje, ko sem občasno igral Age of empires ter GP F1, seveda ne na Mobilcu, hehe.

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Nikakršnih igric ne igram, že vsaj kako desetletje, ko sem občasno igral Age of empires ter GP F1, seveda ne na Mobilcu, hehe.

Kaj pa piščanček.... 🤣

Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Kaj pa piščanček.... 🤣

Ne živi pri meni, kadar sva skupaj, ponavadi wikend-e, pa niti slučajno nisva pri "ekranskih športih", ampak v gibanju in naravnem okolju.

P.S. Mobilca ima pa 15-letnica itak bistveno boljšega od mene, tako da jo pogosto prosim, naj ona naredi fotko, da ne bom jaz z Žaomi-jem se matral in sramotil, hohoho

Napisano

Meni osebno je pri telefonu daleč najpomembnejše, da ima res čimboljši fotoaparat in pa da ni velikosti večje opeke. Sem na majhne navajen (sem navadil tudi svojo najdražjo). Ostale stvari ki privlačijo mladež pri meni ne palijo. 

Če bi se jaz odločal med telefoni s 256GB spomina, bi namesto A 55  za 400€ raje vzel S 23 za 640€. (to so cene ki sem jih na hitro našel na spletu (ponudbe z zastonj poštnino).

• Všeč 3
  • Ljubim 2

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

e bi se jaz odločal med telefoni s 256GB spomina, bi namesto A 55  za 400€ raje vzel S 23 za 640€. (to so cene ki sem jih na hitro našel na spletu (ponudbe z zastonj poštnino).

S24 128GB 600€, gratis poštnina.

Tudi 128GB težko napolniš, če kdaj kaj izbrišeš.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.