Alex, tokrat se strinjam s tabo. Ampak res sem pričakoval malo več od nje. Motor 2.5 AT se zdi odličen za ta avto, občutek vožnje pa bolj podoben CX-3 kot Mazdi 3. Ampak ni tako slabo. Kot sem rekel, mogoče samo preveč napihnjene gume. Pri 160/h sem se počutil kot nekoč z MX-5 s platneno streho (M6 je bolj tiha).
Je pa bolj priročna za po mestu, parkiranje, ... eno bomo verjetno kupili. So se pa spet podražile - CX-30 za 500 € s 15. decembrom.
Janez, M6 bi stala dan danes, če bi jo še prodajali, okoli 50 K€. Cx 30 pa je 30K€. Top opremljena pa par jurjev več. Tako, da ju res ne moreš primerjati. Tvoj zapis se bere, kot da bi ga jaz sestavil. Ne pritiče tvojim ostalim resnim zapisom. 😉
sem malo firbcal na trailforks kaj mate kaj na obali (okolica kopra) in na veliko trailov piše da Emtb ni priporočljiv ali dovoljen. Je to še aktualno ali so samo stari podatki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.