Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je robertk6 napisal:

Kaj premijsko vozilo nima opcije izklopit tega?? 

Moj tega nima😋

• Začuden 2
  • Žalosten 1
Napisano
pred 16 urami je godlike napisal:

Čakaj malo. On vprašuje o midrange telefonu.

Ti pa mu predlagaš izredno dragi flagship za vernike. 😮‍💨

Pol mu z lahkoto rečemo, da je S24 jajc in naj vzame Fold-a.

Se strinjam s tem kar si napisal, trenutno res razmišljam med A55 in A52S, kot ga je nekdo zgoraj priporočil kot izredno dobrega. Napram 4-letniku Redmi9T bo pomoje kar izboljšanje, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nikakršnih igric ne igram, že vsaj kako desetletje, ko sem občasno igral Age of empires ter GP F1, seveda ne na Mobilcu, hehe.

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Nikakršnih igric ne igram, že vsaj kako desetletje, ko sem občasno igral Age of empires ter GP F1, seveda ne na Mobilcu, hehe.

Kaj pa piščanček.... 🤣

Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Kaj pa piščanček.... 🤣

Ne živi pri meni, kadar sva skupaj, ponavadi wikend-e, pa niti slučajno nisva pri "ekranskih športih", ampak v gibanju in naravnem okolju.

P.S. Mobilca ima pa 15-letnica itak bistveno boljšega od mene, tako da jo pogosto prosim, naj ona naredi fotko, da ne bom jaz z Žaomi-jem se matral in sramotil, hohoho

Napisano

Meni osebno je pri telefonu daleč najpomembnejše, da ima res čimboljši fotoaparat in pa da ni velikosti večje opeke. Sem na majhne navajen (sem navadil tudi svojo najdražjo). Ostale stvari ki privlačijo mladež pri meni ne palijo. 

Če bi se jaz odločal med telefoni s 256GB spomina, bi namesto A 55  za 400€ raje vzel S 23 za 640€. (to so cene ki sem jih na hitro našel na spletu (ponudbe z zastonj poštnino).

• Všeč 3
  • Ljubim 2

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

e bi se jaz odločal med telefoni s 256GB spomina, bi namesto A 55  za 400€ raje vzel S 23 za 640€. (to so cene ki sem jih na hitro našel na spletu (ponudbe z zastonj poštnino).

S24 128GB 600€, gratis poštnina.

Tudi 128GB težko napolniš, če kdaj kaj izbrišeš.

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?

image.jpeg

Napisano

Samsung je res zakon, jaz ga še vedno imam a sedaj služi kot igrača..... :bravo:

Baterija je šla pred leti v reciklažo.... :nevem:

IMG_20250311_181010.jpg

Napisano
pred 29 minutami je etcho napisal:

Ampak je ni čez Nokio. Evo, iz predala.

image.png

Pred leti mi je služila celo kot navigacija. Slika iz 2013.

image.png

Tale lahko pade tudi v vodo. 😄

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

To ni več igračka ampak konkreten telefon. 👍😉

Napisano (urejeno)
pred 16 urami je Bini napisal:

To ni več igračka ampak konkreten telefon. 👍😉

Drži kot pribito👍

pred 21 urami je Alex napisal:

To je še "srečen konec"😄...če ti Nokia pade na asvalt,je treba celo ulico na novo asvaltirati😲

pred 22 urami je etcho napisal:

je ni čez Nokio. Evo, iz predala.

Evo...malce nostalgije.

Še pomnite 3210?

IMG_20250314_160959.jpg

In NOKIA intro?

In seveda edina "taprava" kača?

In še ena Legenda- Nokie E-50

IMG_20250314_160145.jpg

Seveda tudi E-52

IMG_20250314_160123.jpg

In Lumia-925

IMG_20250314_162116.jpg

Popravljeno od skritikrt
Napisano
dne 13. 3. 2025 ob 15:48 je Tilen5 napisal:

Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?

Prav za kite ne vem. Verjetno pa na teh GSM klinikah, pride okrog 70-80€ menjava :) 

Podpis.png

Napisano
pred 1 minuto je g.Wankel napisal:

Prav za kite ne vem. Verjetno pa na teh GSM klinikah, pride okrog 70-80€ menjava :) 

Sem gledal pol kit na amazon, sam majo neke pripobe na samo kvaliteto baterije

image.jpeg

Napisano
pred 39 minutami je skritikrt napisal:

Drži kot pribito👍

To je še "srečen konec"😄...če ti Nokia pade na asvalt,je treba celo ulico na novo asvaltirati😲

Evo...malce nostalgije.

Še pomnite 3210?

IMG_20250314_160959.jpg

In NOKIA intro?

In seveda edina "taprava" kača?

In še ena Legenda- Nokie E-50

IMG_20250314_160145.jpg

Seveda tudi E-52

IMG_20250314_160123.jpg

In Lumia-925

IMG_20250314_162116.jpg

Se en par mojih, nekje bi jih mogu met se ene par oldies goldies. Ena nokia ma še zaščitno folijo na steklu

20250314_172036.jpg

• Všeč 1
  • Ljubim 2
Napisano
pred 39 minutami je Tilen5 napisal:

Sem gledal pol kit na amazon, sam majo neke pripobe na samo kvaliteto baterije

To sem tudi sam pomislil ja...

Podpis.png

Napisano
pred 36 minutami je TBA napisal:

Se en par mojih, nekje bi jih mogu met se ene par oldies goldies. Ena nokia ma še zaščitno folijo na steklu

20250314_172036.jpg

Uuuu😲-lepa zbirka😃👍...Nokio 3510i (cist levo spodaj) sem tudi imel,pa sem si dokupil "gamerski" set  z sprednjo in zadnjo skoljko ohišja,kjer so bile tipke 1,2,3 in 5 združene v kvazi joystick. Seveda original Nokia,in je bil še voljse kvalitete,kot serijski set....modrega.

Takrat je to bilo tisto nekaj  posebnega....k redkokdo je imel tak telefon,in so spraševali,kaj je to za ena Nokia....tega danes več ni...vse je...enako.

s-l1200 (1).jpg

s-l1200.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.