Janez007 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 1 1 Citiraj
Jest Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 13 minutami je Janez007 napisal: Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) a ni IMEI ? Popravljeno pred 2 urama od Janez007 Citiraj
samSimon Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Če kater od vas zbirateljev starih Nokij želi mu podarim še jaz eno... Citiraj
sportman333 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro nihče ni EU okoljevarstveno "zero emission" usmerjen, ko to staro sevajočo šaro doma hranite Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Janez007 napisal: a ni IMEI ? Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano pred 52 minutami Prijavi Napisano pred 52 minutami Te cegle hranite, da lahko Jezusa na zadnjo večerjo pokličete? 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami pred 49 minutami je Jest napisal: Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Na tvoji sliki sem videl le različne telefone (IMEI), ne pa SIM kartic ... 😃 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.