Janez007 Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 1 2 Citiraj
Jest Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 13 minutami je Janez007 napisal: Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) a ni IMEI ? Popravljeno pred 10 urami od Janez007 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Če kater od vas zbirateljev starih Nokij želi mu podarim še jaz eno... 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami nihče ni EU okoljevarstveno "zero emission" usmerjen, ko to staro sevajočo šaro doma hranite 1 1 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Pred eno uro je Janez007 napisal: a ni IMEI ? Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Te cegle hranite, da lahko Jezusa na zadnjo večerjo pokličete? 3 3 Citiraj
Janez007 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 49 minutami je Jest napisal: Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Na tvoji sliki sem videl le različne telefone (IMEI), ne pa SIM kartic ... 😃 Citiraj
godlike Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 3 urami je Jest napisal: Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... Hja, izraelska vohunska oprema se namesti v telefon 😉 Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Lumpe težje ulovijo, če menjajo telefone. Se spomnite afere Litijska, ko je več osumljencev "po naključju" v nekaj dneh zamenjalo svoje službene telefone. 2 Citiraj
skritikrt Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 urami je godlike napisal: Hja, izraelska vohunska oprema se namesti v telefon 😉 Imajo tudi tako za v pagerje🧨🎇 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.