Janez007 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 1 2 Citiraj
Jest Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 13 minutami je Janez007 napisal: Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃 Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec (urejeno) a ni IMEI ? Popravljeno 15. marec od Janez007 1 Citiraj
samSimon Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Če kater od vas zbirateljev starih Nokij želi mu podarim še jaz eno... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec nihče ni EU okoljevarstveno "zero emission" usmerjen, ko to staro sevajočo šaro doma hranite 1 1 Citiraj
Jest Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Pred eno uro je Janez007 napisal: a ni IMEI ? Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Te cegle hranite, da lahko Jezusa na zadnjo večerjo pokličete? 3 3 Citiraj
Janez007 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 49 minutami je Jest napisal: Tudi IMEI (poleg IMSI)... ampak tebi, kot klicanemu to nic ne pomeni... Ti vidis stevilko klicocega ... Ce se gre pa forenzicno raziskovat, pa sta pomembni obe stevilki... tako IMEI (serisjka stevilka telefona) kot IMSI (serijska stevilka SIM kartice) ... Na tvoji sliki sem videl le različne telefone (IMEI), ne pa SIM kartic ... 😃 Citiraj
godlike Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 3 urami je Jest napisal: Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... Hja, izraelska vohunska oprema se namesti v telefon 😉 Citiraj
Janez007 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Lumpe težje ulovijo, če menjajo telefone. Se spomnite afere Litijska, ko je več osumljencev "po naključju" v nekaj dneh zamenjalo svoje službene telefone. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 3 urami je godlike napisal: Hja, izraelska vohunska oprema se namesti v telefon 😉 Imajo tudi tako za v pagerje🧨🎇 Citiraj
etcho Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Prodam pametni telefon Google Pixel 8 Pro. Kupljen januarja 2025, v garanciji, kot nov, brez praskice, zraven dodam zaščitni transparentni silikonski etui in zaščitno gumico za USB-C vhod. Zraven je originalna embalaža, polnilni kabel USB-C in račun. Posodobljen na najnovejši Android 15. Ima 12 Gb RAM-a in 128 Gb shrambe. Cena? 530 €. Več na Bolhi. PRODANO Citiraj
Tilen5 Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Zakaj prodajaš? jaz sem ravno par dni nazaj gledal 9 pro Citiraj
etcho Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Ne boš verjel, ampak po updateu na Android 15 me zafrkava brezžična povezava Android auto. Na kabel bp. Sicer je telefon odličen. Citiraj
g.Wankel Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april A je to v 15ki problem? (sem že slišal od drugih). K pol ga ne updatam. Citiraj
etcho Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Zgleda, da ja. Po forumih pa ni rešitve, dokler Google samega sebe ne popravi. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Ali pa, če se premakne v ''telefonija'', k je kar pereča tema tole z Android Auto Citiraj
Jest Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Pred eno uro je g.Wankel napisal: Ali pa, če se premakne v ''telefonija'', k je kar pereča tema tole z Android Auto Sem premaknil… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano nedelja ob 12:50 Prijavi Napisano nedelja ob 12:50 (urejeno) Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five. V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh? Popravljeno nedelja ob 12:50 od Alex Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 13:23 Prijavi Napisano nedelja ob 13:23 pred 32 minutami je Alex napisal: Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five. V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh? Pazljivo v tej temi, mogoče boš dobil prej sliko kakega starega cegla kot pa nasvet. Jaz sem malo raziskoval pravjo, da je pr pixlu edin mal težava z baterijo po 2-3 letih, da ne zdržijo kej dost. 1 Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 13:28 Prijavi Napisano nedelja ob 13:28 Za svojega Xiaomija T11 iščem počasi dostojnega naslednika. Nimam pojma kaj je še v tem rangu, ker ne spremljam nič o telefonih. Mogoče kar spet xiaomi? Citiraj
etcho Napisano nedelja ob 13:56 Prijavi Napisano nedelja ob 13:56 (urejeno) Priporočam malo branja testov na gsmarena.com Dodaj mogoče v izbor še Honor Magic 7 Pro Popravljeno nedelja ob 13:58 od etcho 1 Citiraj
sportman333 Napisano nedelja ob 14:12 Prijavi Napisano nedelja ob 14:12 Meni tamau doma najeda za Xiaomi 14T.....ima kdo izkušnje, nasploh s to firmo, poleg @FuManchu? https://www.telekom.si/e-trgovina/telefonija/mobiteli/p/xiaomi-14t-12-256gb-titan-crna#obroki:mesecno&tabs:vezava,podrobnosti Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 14:15 Prijavi Napisano nedelja ob 14:15 pred 16 minutami je etcho napisal: Priporočam malo branja testov na gsmarena.com Dodaj mogoče v izbor še Honor Magic 7 Pro Honor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici. S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih. 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.