Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Honor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da  sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici.

S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih. 

OnePlus je vedno imel dorbe teelfone, tudi sam sem si ga lastil. 13ko pa zelo hvalijo.

image.jpeg

Napisano
pred 10 urami je sportman333 napisal:

Meni tamau doma najeda za Xiaomi 14T.....ima kdo izkušnje, nasploh s to firmo, poleg @FuManchu?

https://www.telekom.si/e-trgovina/telefonija/mobiteli/p/xiaomi-14t-12-256gb-titan-crna#obroki:mesecno&tabs:vezava,podrobnosti

Mi smo doma vsi na Xiaomi-jih razen sina (se je odselil,tako da ne šteje😄).

Jaz sem pred cca tremi leti šel z Xiaomi Note 10 na 12Pro,hčera,žena in tašča pa so zmeraj dobile tisti čas najboljšega Redmi-ja Note (zmeraj Pro+ 5 G)...hčerka 11ko,žena 12ko,tašča pa 13ko (12+512GB,200MP,5000mAh,120W,in prvi Redmi Note z kovinskim ohišjem-ogrodjem...takrat za 384,5€ prek Amazona😃👍)

In vsi zmeraj z 120W polnjenjem (čeprav skoraj nikoli ne polnimo z 120W ampak večinoma z 65 ali čez noč z 20W) z dvemi vgrajenimi baterijami (da si delita tok) in t.i.heathpipe hlajenjem.

Meni in ostalim so ok,in bom najbrž na Xiaomiju tudi ostal.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.