skritikrt Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Zanimiv video...ni vse čist takko kot pravi...pač tudi stvar pogleda posameznika na zadevo ali osebne potrwbe...vseeno-zanimivo. Citiraj
skritikrt Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami (urejeno) Tudi en dober...že star več kot 5 let...ko sem lih vzel prvega Xiaomija Mi Note 10...nooor telefon,se mi še sedaj joče za njim...še zmeraj dela itd.....sam k izgubi podporo posodobitev,začne pesati baterija in "jebi se"... Res stroooj😃....ajd,pa ga je tudi čas povozil..vseeno zanimiv video. Popravljeno pred 19 urami od skritikrt Citiraj
Scr3am Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Ah men je za te posodobitve ravno do tokia. To je itq najvecja manipulacijo in meni osebno je v vecini primerov to krneki. Ce bi se dalo bi izklopil te posodbitve pa je. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Predvsem moraš vedet kaj potrebuješ, da ne mečeš denarja proč! Moj POCO je bil takrat na vse druge telefone v tem razredu TOP 👍 Čez pol leta te konkurenca dohiti a za mene je važno le to, da je zanesljiv in da tekoče in dolgo deluje..... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.