Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimiv video...ni vse čist takko kot pravi...pač tudi stvar pogleda posameznika na zadevo ali osebne potrwbe...vseeno-zanimivo.

Napisano (urejeno)

Tudi en dober...že star več kot 5 let...ko sem lih vzel prvega Xiaomija Mi Note 10...nooor telefon,se mi še sedaj joče za njim...še zmeraj dela itd.....sam k izgubi podporo posodobitev,začne pesati baterija in "jebi se"...

Res stroooj😃....ajd,pa ga je tudi čas povozil..vseeno zanimiv video.

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Ah men je za te posodobitve ravno do tokia. To je itq najvecja manipulacijo in meni osebno je v vecini primerov to krneki. Ce bi se dalo bi izklopil te posodbitve pa je.

Napisano

Predvsem moraš vedet kaj potrebuješ, da ne mečeš denarja proč! Moj POCO je bil takrat na vse druge telefone v tem razredu TOP 👍

Čez pol leta te konkurenca dohiti a za mene je važno le to, da je zanesljiv in da tekoče in dolgo deluje..... :bravo:

Napisano
dne 20. 4. 2025 ob 14:50 je Alex napisal:

Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam  telefon Oneplus five. 

V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in

Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je  predvsem, da dela super fotografije in super  video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh?

Sam uporabljam OnePlus 13. Ga moram res pohvalit, najbolj me zaenkrat navdušuje baterija, ki mi zdrži več kot 2 dni pri 5-6 ur uporabe telefona.

Nisem pa sedaj nek "heavy user" - klici, smsji, viber in podobno. Facebooka, Youtuba in teh zadev na telefonu ne uporabljam...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.