iceman22 Napisano 4. marec, 2019 Prijavi Napisano 4. marec, 2019 Kupi huawei bos zihr zadovoljen. Jst mam p20 pro pa mi zdrzi skoraj 2dneva uporabe.. Brat ma mate 20 pro.. Pa ima se boljso baterijo.. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 4. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2019 Ajzadevo mam zgolj zaradi sluzbe in kot receno carplaya. Android play se ne more primerjati z skype for business, circuit (kar uporabljamo) ker enostavno ne delata tam. Na carplayu delata bp, s popolnoma vsemi komandami na ekranu avta. To je treba priznati, kar apple da ven dela. Zdaj ali je zaprto in kompleksno je druga zadevaKupi huawei bos zihr zadovoljen. Jst mam p20 pro pa mi zdrzi skoraj 2dneva uporabe.. Brat ma mate 20 pro.. Pa ima se boljso baterijo..Ze oglasujejo P30 si ze za casom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Revert na 12.1.3 uspe?en, bomo videli. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Ze oglasujejo P30 si ze za casom Oglasujejo ravno se ne... Uradna predstavitev je 26. marca ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Oglasujejo ravno se ne... Uradna predstavitev je 26. marca ... https://telemach.si/a39763/Pomoc/Novosti-in-Obvestila/Prednarocite-Huawei-P30-Pro-ekskluzivno-pri-Telemachu.html jaz sem ?e na dom dobilRevert na 12.1.3 uspe?en, bomo videli.Edit, zadnji backup je 12.1.4 tako da ne morem restore na 12.1.3 narediti, za?aran krog.....backupov z 12.1.3 pa ni ve? gor. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 So pa pohiteli ... Ko se niti ni uradno znano, kaksen sploh bo (OK... so neuradni podatki, ki v vecini primerov kar drzijo... ampak vseeno ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2019 Pol stirih, baterijo moral dati na saving mode, startal 08:00. Odpade pi...tud motogp preko telefona Pa sem cel dan na motorju, mal slik mal google maps (nimam telefona za navigacijo, in BT komunikacijo off) mal interneta....al je ta verzija al pa baterija.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2019 ?e enahttps://www.bigbang.si/p30-pro-huawei?smclient=f9d8d537-d296-46bc-b4fd-0d3fb2b23499&utm_source=salesmanago&utm_medium=test+ab&utm_campaign=mailing_verzija_B_11mar2018 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Kupi huawei bos zihr zadovoljen. Jst mam p20 pro pa mi zdrzi skoraj 2dneva uporabe.. Brat ma mate 20 pro.. Pa ima se boljso baterijo.. Res je, js sm si tut uzel Mate 20 Pro, pa sm reku samsung nikoli ve? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 14. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Res je, js sm si tut uzel Mate 20 Pro, pa sm reku samsung nikoli ve? A so ze zrihtal Android Auto? Ker ni delal........... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 A so ze zrihtal Android Auto? Ker ni delal........... tega sploh ne uporabljam, tak da nevem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 A so ze zrihtal Android Auto? Ker ni delal........... Kako ni delal? Uradno sicer resda v Sloveniji ni na voljo, zato je potrebno samo apliakcijo sneti iz neuradnih virov ... Ampak potem pa deluje ... kolikor pac deluje... V primerjavi s CarPlay je precej bolj storasto ... Sem probal tako s P20 Pro kot tudi z Mate 20 Pro ... in z obema deluje ... http://www.mazda-si.net/topic/15138-carplay-android-auto-telefoniranje-med-vo?njo/?p=398111 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 14. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Kako ni delal? Uradno sicer resda v Sloveniji ni na voljo, zato je potrebno samo apliakcijo sneti iz neuradnih virov ... Ampak potem pa deluje ... kolikor pac deluje... V primerjavi s CarPlay je precej bolj storasto ... Sem probal tako s P20 Pro kot tudi z Mate 20 Pro ... in z obema deluje ... http://www.mazda-si.net/topic/15138-carplay-android-auto-telefoniranje-med-vo?njo/?p=398111Berem forum, dela ne dela, komsi komsa. huawei drugace ni na listi, ne vem zakaj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 2. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2019 Jah kaj naj re?em....ampak o?itno je jabuk delan samo ?e za to da ga ma? na mizi poleg kave. ?e eno moto potovanje ni pre?ivel, spodnji del ekrana ne dela...in ravno tam je tipkovnica in 'home potegni gor'..... Pa ne re?em da sem ga imel ne vem kje, vedno v jakni, torej ni tresljajev, stopinje 5-25C, de? samo 1 uro v 14 dneh. Katastrofa Grem spet poslu?at kako sem nepravilno ravnal z telefonom.....?elim ostati na iOS samo to ne gre ve? nikamor. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. april, 2019 Prijavi Napisano 2. april, 2019 Seveda bo? poslu?al, da je uporabnik kriv, ker apple pa? sigurno ni. Citiraj
jures Napisano 2. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2019 Pazi zdaj to....resno se trudijo da jih zasovra?i? (EPL). Doma sem dal SIM v nokijo (hvala bogu da sem jo tu na forumu dobil od bmwja?a ) in na mizi pustil tisti mali plasti?ni SIM tray 1x1 cm ki ga porine? ven. Telefon niso sprejeli, ker manjka ta del, ?e? da je na njem serijska (res je) in da je 'klju?ni del telefona za garancijo..... ?e en turisti?en izlet v Ljubljano.....dobro, da mam motor in da to traja 'samo' eno uro, ko?ta pa lahko na 100tine evrov, ker grem vedno ?ez polno pri drami do njih na trg....brez bi trajalo ve? kot 2 uri, samo parkiranje pol ure... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. april, 2019 Prijavi Napisano 2. april, 2019 Mam Sonyja od prve mobibelke, potem sonyericsson, potem spet sony xperia.. Le en je bil brezveze (Z5), vsi ostali superTrenutni xzs pa bo kmalu 2 leti star, 0 problemov niti z hardwareom niti z appsi... Pa se pod vido gre brez tezav Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tilen5 Napisano 3. april, 2019 Prijavi Napisano 3. april, 2019 Kateri so za vas mobiteli z top kamero? Cena ni ovira. P30 pro, s10plus mogo?e kak google pixel ? ?e kak predlog Citiraj
LabiGT Napisano 3. april, 2019 Prijavi Napisano 3. april, 2019 Pod kero VIdo? :ne vem:Haha ups, tiste s stikli itak 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 3. april, 2019 Prijavi Napisano 3. april, 2019 Kateri so za vas mobiteli z top kamero? Cena ni ovira. P30 pro, s10plus mogo?e kak google pixel ? ?e kak predlogKaterikoli od nastetih je OK... Tukaj je recimo ena primerjava... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 4. april, 2019 Prijavi Napisano 4. april, 2019 Huawei P30 pro all the way.Pri slabi svetlobi poje za malico oba druga, zoom ima itak najbolj?i, pri naravni svetlobi so pa dobri vsi trije s tem, da ima iphone za odtenek oversaturated colors za moj okus.Kar sem imel prilo?nost preizkusiti na predstavitvi ima P30 pro tudi pribli?no najbolj naravne barve(ko slika? kaj) in nima tendence za overnoost colors(ponavadi telefoni lepo poja?ajo barve, da vse skupaj izgleda bolj bogato).Ko pa da? te slike na kalibriran monitor je pa bolj ?voh vse skupaj. Citiraj
jures Napisano 4. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2019 Aleluja, sem ponovno nesel telefon s sim trayom... Datum prevzema: Artikel: 03.04.2019 IPHONE X,GSM,256GB,SPACE GRAY Koli?ina Opis del: Znesek (brez DDV) 1,00 Opravljen restore iOS 12.2 0,00 1,00 AST diagnostika neuspe?na 0,00 -Touchscreen ne deluje 1,00 Garancijsko popravilo 0,00 661-09294 Display, iPhone X Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. april, 2019 Prijavi Napisano 4. april, 2019 Hmmm, a te niso ni? ?olali, da si ti kriv. ?e ne, je to en velik napredek in prst gor. Citiraj
jures Napisano 4. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2019 Ze pisem z njega. Po moje so videli zgodovino pa se niso upali spet...... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.