jures Napisano 4. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Tudi Xaomi Redmi je naredil hud korak naprej za nizko ceno. Za to kar rabimo - zelo dober foto, navigacijo, celo sms in klice ima.Poleg pa se kovinsko ohisje, oled, finger scaner itd itd 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Matick Napisano 4. junij, 2019 Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Google bo s tem popusil bolj kot Huawei pomoje ... ... in ce temu "zetorju" uspe... bodo sankcije sledile se za druge "kitajce" ... Pomoje bojo na sploh ameriske firme popusile. Obstaja kar dost ameriskih firm ki samo zarad huawei-a zivijo, in ko bo huawei dodelov svoj hardware, pa OS (naj bi bil kmal koncan), pol bojo americani samo se bl lahko jokcal. Mislim, govorimo o firmi ki ima ~20% market share 1 Citiraj
jures Napisano 4. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Iphone se dela vemo kje, kitajska vlada samo stikalo pritisne.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 4. junij, 2019 Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Iphone se dela vemo kje, kitajska vlada samo stikalo pritisne....Posledica ?trumpanja? je ze v teku... So kot kaze ze prej vedeli, da bo slej ko prej prislo do tega in Foxconn zato proizvodnjo ze seli v Indijo in Vietnam... >> https://www.freightwaves.com/news/economics/foxconn-moves-out-of-china ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 4. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2019 pozabil link na primer https://www.mishop.si/xiaomi-redmi-k20-m9t-6128gb-crn-777.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 4. junij, 2019 Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Zgleda kot kopija oneplus 7 pro oziroma obratno Citiraj
323 BA Napisano 4. junij, 2019 Prijavi Napisano 4. junij, 2019 Dr?i, sem si mislil, da je pop-up flash unikaten 7 pro. O?itno Kitajci med seboj hitro kopirajo, v roku nekaj tednov, ?e ne celo dni. Citiraj
Tilen5 Napisano 15. junij, 2019 Prijavi Napisano 15. junij, 2019 Telefon za 300-350? ? Mama je sklestila svojega pa moramo neki menjat. Citiraj
Freak Napisano 15. junij, 2019 Prijavi Napisano 15. junij, 2019 ?e se ne boji? teh teorij okol Huawei, bi jaz uzel P30 Lite. Hud in cenovno ugoden. Citiraj
Tilen5 Napisano 15. junij, 2019 Prijavi Napisano 15. junij, 2019 A ni blo vsaj pri huawei 10 da so bile lite verzije porazne ? Citiraj
Matick Napisano 15. junij, 2019 Prijavi Napisano 15. junij, 2019 Jest mam mate 10 lite in je top. Meni izpolnjuje vse pogoje Citiraj
jures Napisano 16. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2019 Slike so porazne - zena ga ima eno leto ze, nikoli ne najde prave osvetlitve Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 16. junij, 2019 Prijavi Napisano 16. junij, 2019 Sin ima mate 20 lite in nimam pripomb glede na ceno aparata. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2019 Ta mala dva imata Xaomi RedMi 5 za 156? ki prekasa Huaweija po celi liniji. Se celo finger ima in kovinsko ohisje. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Mogo?e kdo ve zakaj se huawei p20 pono?i varnosatno zaklene in je potreben vpis PINA in KODE za zaklepanje zaslona,.. prstni odtis ne deluje(telefon je potrebno zbuditi s stranskim gumbom),.. se da to odstranit ? Citiraj
Aless Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Mogo?e ti je updatal, pri meni na Mate 20 Pro ko naredi update je prvi? potrebno odklenit s kodo za zaklep zaslona, prstni odtis ne deluje. to je vedno ko update naredi. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Tilen5 Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Ne, vse updejte smo opravili prvi dan. Citiraj
robertk6 Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Mogo?e kdo ve zakaj se huawei p20 pono?i varnosatno zaklene in je potreben vpis PINA in KODE za zaklepanje zaslona,.. prstni odtis ne deluje(telefon je potrebno zbuditi s stranskim gumbom),.. se da to odstranit ?To je pa? Huawei https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/p20-pro-issues-fingerprint-scanner-fast-t3794739 mogo?e bo? tu kaj na?el za pomo? Citiraj
Tilen5 Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Nevem na mojem p10 tega ni,.. pa prijatelica ima p20 pa tudi tega nima,.. tko da mora bit nekje kaka nastavitev ki jo ne najdem Citiraj
mazdaman Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 A je telefon na miru, ko se to zgodi? Moj P20 ko ga imam na glavo obrnjenega v avto se ob?asno zgodi da SIM kartica izgubi stik in takrat je potreben vnos pin za sim in pin telefona. Na ?eninem tega problema ni. Jaz pa ga re?ujem tako da ga obrnem pravilno in ni te?av ve?. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Pri meni Samsung na cca vsak 10. vklop ekrana zahteva kodo. Napi?e pa da je potrebno zaradi varnosti. Citiraj
Matick Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Ko ga ugasnes ali pa vsaj na vsake 3 dni ga moras odklenit s pinom. Citiraj
Slivka Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Mislim, da mi nekaj ni ?isto jasno. O?itno imajo enega hro??ka v sistemu, pa sploh ne vedo... Imam nek paket, s katerim lahko kli?em 1000 minut v tuja omre?ja, cena pa enaka kot po Sloveniji v Slovenska omre?ja. Pa sem imel nekaj posla s Srbijo in sem klical tja. Ter kar malo v strahu ?akal ra?un. In pride ?isto obi?ajen, brez dodatka za klice v dr?ave, ki NISO ?lanice EU. Potem za?nem malo premi?ljevati in edina mo?na razlaga mi je ta: ker smo blizu meje, nam redno preklaplja na Italijansko mre?o. Ker sem bil torej na gostovanju v tujini v dr?avi ?lanici EU, so klici po enotni ceni - ?eprav nisem klical v EU... Saj ne, da bi se kaj prito?eval glede tega, mogo?e pa komu pride prav... Citiraj
LabiGT Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Mozno da bos naknadno dobil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. avgust, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Si klical na slo cifro v srbiji? Ce ja zna ta slovenc dobit razliko. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.