uklopko Napisano 11. november, 2005 Prijavi Napisano 11. november, 2005 Lep pozdrav? Glede na to da se bli?a novo leto in da je treba ?e po?asi rezervirat(?e ?e niste) in naredit plane me, zanima kam in kje boste praznovali? Mogo?e imate kako dobro novoletno ponutbo ali predlog kje bi se ga dal za?urat? P.S. s ponudbam na dan! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gambino Napisano 11. november, 2005 Prijavi Napisano 11. november, 2005 Ce kdo res ne ve kam bi se dal, ga lahko dam jst na guest listo za D' Place v Koloseju, kjer bo novoletna zabava za zaposlene in nekatere povabljene. Tm bom jst. Citiraj
Grega_ Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Jest verjetno letos kar v Beogradu Citiraj
Gambino Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Jest verjetno letos kar v Beogradu Građe! Citiraj
Grega_ Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Građe! ..a je d`place notr isti k ex OZ a ne?? Neki sm po tv-ju gledu pa se mi ni zdel n? druga? Citiraj
Gambino Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 ..a je d`place notr isti k ex OZ a ne?? Neki sm po tv-ju gledu pa se mi ni zdel n? druga? Nis(m)o ga kej dost spremenil.Je pa hudo ob petkih...funky shizznit.Ob ?etrtkih je za ksne house frEEke, res huda muska.Ob sobotah pa trenutno aktualne bedarije. Drgac pa prid pogledat, dobis enga Islanda đabe... Citiraj
LabiGT Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno) V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno)V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec) Sedaj bo ?e ?etrto leto zapored ?urka z istimi ljudmi;privat zabava z ljudmi ki so nama zelo blizu in s katerimi se imamo vedno fajn, tako,da ostanem kar v Mariboru.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Grega_ Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno)V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec) ...jest grem letos prvi? za novo leto nekam ven iz SLO, zdej sm bil 2 al tri leta zapored v LJ (do polno?i zunaj potem pa v Bakusa) in sm se ?e naveli?u, no pa da ne re?em da je bil prej?n let program na kongrescu tolk v podnu da ?ist konc. V Beograd gremo pa za par dni, mislm da 29 pa do 1 in bo mal druga? a ne, pa ?e druge face bom gledu ne tko kot tuki v lj Nis(m)o ga kej dost spremenil.Je pa hudo ob petkih...funky shizznit.Ob ?etrtkih je za ksne house frEEke, res huda muska.Ob sobotah pa trenutno aktualne bedarije. Drgac pa prid pogledat, dobis enga Islanda đabe... ...hmmm no sej na house so me eni kolegi ?e neki vabil tko da verjetn bom pr?u pogledat mal tole sceno :) ...kaj si ti tm manager,kelnar, varnostnik, dj :) al vse po vrsti, ker vidim da dela? reklamo, free drink ponuja? :) ...je pa fino ker grem potem lahko direkt pe? dam. Citiraj
Gambino Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Beograd je ZAKON.Tm je res taprav zur...tu v Lj mas ob 2 ze vse pijano in nasilno, tam se ga pa zura se tri dnji naprej, vsi pripomocki (pivo & vino & ciki & sampanjc ) so ful cenejsi hehe...hudo. grega_ : vsega po malem LOL....ubistvu sem trenutno zaposlen v Areni pri bowlingu, prej pa v Sist3mu kot natakar...mened?er - i wish hehe.... Citiraj
Bosti Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno)V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec) Labi, kaj pa vem ... meni je v?e? folk. Dol ne hodim preko agencij, ampak s prijatelji in smo potem skupaj s srbskimi ?tudenti. Ni neka blazno turisti?no organizirana zadeva, kar mi je ravno najbolj v?e?. Se mi zdi, da je malo druga?e tisto ko grejo ljudje v Beograd preko agencije in so potem vsi skupaj kot ovce in sploh ne do?ivijo bistva. Citiraj
Grega_ Napisano 14. november, 2005 Prijavi Napisano 14. november, 2005 evo zdej sm pa 100% da grem v Beograd, sm ?e pla?u tko da ...dobr bo , pa kon?no enkrat zuni SLO ....ma sej folk itak dol spozna?, ?ist odvisn kolk si komunikativn, kam vn hod?, jest vem da mi bomo itak po svoje bluzil, nam ponujajo neki za silvestrovo, 25EUR vstopnina v en klub pa take scene, kar je seveda ?ist preve? tko da, bo ?e fe?ta tak?na k treba Citiraj
ReDevil Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Beli-grad bo zgleda okupiran z Mazda - Janezi! Ker mi se tut neki menmo, sej vem da so tale romanja mal obrabljena, sam je... ga, lansk let je blo Sarajevo, letos pa tole! Pa tut nikol se nism biv, pa vsaka stvar je enkat prvic! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 E vi sre?kovi?i.....jaz pa se ne obremenjujem ki bom za novo leto,ker to ?e vem en ?as.....v slu?bi!!!! Sn namre? de?uren ?ez silvestra,tak da drugo leto treba to nadoknadit!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 25. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2005 ?koda!!!!! Js se morm pa pohvalt da mamo od 23.12. do 3.1.06 kolektivca!!! Ql a ne? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Kaj pa ostali, a zdej ?e vsi veste kje boste nazdravljal do jutra? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazda-mx3 Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 jaz grem 24 v moravce, 28. pa v bohinj do 2.1, praznovali bomo pod sotorom Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
ReDevil Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Ja madona ?e se bo tale mraz ?e mal stopnjeval boste loh imeli za bivali??e kar IGLU! Sej va?no da bodo najbr? prisotne kake substance, da pogrejejo telo, vsaj kuhan vin npr.! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.