zubrck Napisano 28. oktober, 2018 Prijavi Napisano 28. oktober, 2018 Next Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Citiraj
mamica Napisano 28. oktober, 2018 Prijavi Napisano 28. oktober, 2018 Vidim, da si ogledujete Dakoto - a to zato, ker: Mazda 5 - posadka 2; max. ?tevilo potnikov 5DC3 Dakota - posadka 2 - max. ?tevilo potnikov 21-32 Ja hudi?a, kolk otrok pa bi vidva ?e imela? :ne vem: Eno je, koliko bi jih ?e rada imela. Drugo pa, koliko jih lahko imava. Vse te otroke je potrebno tudi nahranit, ?olat, "vzdr?evat",... Edino, ?e se lotimo po cigansko: na?tancava jih, potem naj se pa dr?ava ukvarja z njimi... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Next Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Sicer je star, ampak ?e vedno lepotec. ?koda samo, da je tista sivina v ozadju, ker kvari sliko... 1 Citiraj
323 BA Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Na sliki sta dva avta. Opla je v plemeniti dru?bi tako sram, da je le kup pleha in ?ice, da se je skril nekam v ozadje. 1 Citiraj
Boss Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Fi?ota za ?i?ota., Mazdo za gazdo, pri Oplu si pa samo oplel. 1 Citiraj
AmpeR Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Ma kaj imate toliko proti Oplu?Mi imamo ?e 5. pri hi?i in nobenih problemov. Citiraj
Boss Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Ma kaj imate toliko proti Oplu?Mi imamo ?e 5. pri hi?i in nobenih problemov.Zato ker je to "roast" in tukaj je dovoljeno "?aljenje" avtomobilov. 1x Opel - Napaka2x Opel - Norost3x Opel - Demenca4x Opel - Mazohizem5x Opel - Samomor *** ne me bi?at - sej je sam zajebancija. 4 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Ma kaj imate toliko proti Oplu?Mi imamo ?e 5. pri hi?i in nobenih problemov. A, seveda ni nobenih problemov. Ker jih imate pri hi?i. ?e bi se pa z njimi kdaj kam odpeljali... 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.