Skoči na vsebino

malo olepsave

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:( misljeno v nasprotnem smislu.Me je en opel ku?nil ker sem mu vzel prednost :vskalo:

pa se ena

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

too bad :(

hmm... nesre?a nikoli ne po?iva...

pamet v glavo, pa roke na volan :|

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

G.R.D.O.

Takole je bila moja 106ka zdelana samo, da je mene ena ?tudentka izsilila (prav tako opel). Ona je imela pa samo zbito lu? + mal odrgnjen odbija? pa je bila bl v ?oku k jaz. Sem jo moral tola?it. B)

Napisano

Auch.....o?itno se je opelca dobesedno zaljubila vate da te je tako moooo?no ku?nila..... :bravo:

?ala mala.... :P

LP dAvid

Feel free....

Napisano

O?itno med opelicami in mazdilaki res ni neke ljubezenske iskrice, al pa jo je celo preve? in se skoz ho?jo med sabo pokauuuusaaat! :D

Sicer pa ?koda za vsako plo?evino ki je skrivlena, tolk bolj ?e je na havbi mazdin znak!

Se pridru?ujem ?alovanju! :(

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ajoj....bem ti jarca....od kad sam i sam imal takav/slican dozivljaj )Klik na link) i mene prodje zima kad vidim razbito mazdo!!!! :(

Glavu gore i pleh bu se vec sredil!! :cheers:

hrdzodr0iy2rt.gif

Napisano
:angry: bomo mi to porihtali v nulo pa se kaj drugo da se bo po koncani zimi pa sajnalo na kakem srecanju :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

mater ej pa ne ?e spet z oplom .....

audi ma 4 kroge za vsak krog na maski 100.000 km

opel pa samo enga pa ?e tistega pre?rtanega :jupiii:

gremo na?i.....

Napisano

mater ej pa ne ?e spet z oplom .....

audi ma 4 kroge za vsak krog na maski 100.000 km

opel pa samo enga pa ?e tistega pre?rtanega :jupiii:

:hohoho::bravo:

Nikoli ni lepo ko pleh zvije? - itak :P , ampak hebe? pleh, se bo ?e porihtal ;)

IPB Image
Napisano

Ja Wiperboy, na tole temo je tut kolega izjavu: vsi avti z okroglimi znaki so OK, razen ?e majo prestreljenega! Le ker bi to biv mi?ljen? :blink:

Vseen pa mislm da je opel vseeno podcenjen in da dobi? velik avta za (razmeroma) mav gnara! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Joj, tok lepa mazdica pa udarjena :(

Druga?e imam pa eno zelo dobro izku?njo z mazdo v karambolu. Vozl sem rent a car mazdo 323 sedan (97) in se mi je neka ?enska z golfom 3 zaletela v rit. Rezultat: Golf je imel razbito lu?, zlomljen odbija?.

Mazda: Odkru?ena barva na odbija?u :ne vem:

:bravo:

Napisano

Aja sicer pa verjetn se strinjate s tem, da je bols met razbit avto, kokr pa da je s kom od vas kej narobe, ker koreto se da zrihtat, clovk pa ma sam eno zivlenje!

No zdej sm res odkriv toplo vodo! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Kdo je reku da mamo sam en ?ivleje?

js mam 2!

To sm odkril predv?eraj?njim, ko sm iz grabna vn lezo zarad golfa!

S temi doj?-farerji je res neki narobe!

Majo ?e vedn ob?utek da so nad ljudsko raso al kaj? :huh:

Only those without any talent, have no obsessions!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.