jures Napisano 30. julij, 2016 Prijavi Napisano 30. julij, 2016 https://youtu.be/3yvObnAol3Y Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 31. julij, 2016 Prijavi Napisano 31. julij, 2016 Je pa tale pokething briljantno zmarketiran. Marsikdo bi se lahko tu kaj naucil. Po pisanju medijev in interneta vsi ljudje sedaj delajo samo to, poke tle poke tam... A ko se obrnes malo naokoli, po pravici povedano na glavnih tockah v zadnjih mesecih kot so Ljubljana, Rovinj, zg, bg, Miramare mesta, Dunaj itd itd se nisem videl iskalca... Razen necakinje, ki pa res to rada igra... Vsa cast Nintendu, ki so ocitno zlorabili medijsko neunnost in dostopnost, delnice pa v visave.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 31. julij, 2016 Prijavi Napisano 31. julij, 2016 Sej Nintendo ni naredu igre, ubistvu je sam delni investitor razvijalca in je dovolu uporablat material, delnice so pa res posko?ile sam so tud ?e nazaj za?ele padat. Nek sm bral da kdor je kupu delnico pred 6 leti je ubistvu zdj lih na nuli Tuki https://slo-tech.com/novice/t678655 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 1. avgust, 2016 Prijavi Napisano 1. avgust, 2016 Ok, kolk ?asa damo Pokemaniji? Jaz bi rekel, do konca leta potem pa bolj kot ne bye bye v zgodovino. Citiraj
Jest Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Pokemoni se mascujejo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Ja ful je tole ?e in, a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Glavno, da so meli novinarji in foruma?i delo. Citiraj
jures Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 To kakor sem rekel je bil dokaj briljanten marketing, izkoristiti neumnost, dostopnost in naivnost novinarstva...for free 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pob Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Ideja je vredna milijone. Kapo dol, res. Sem tudi sam probal zadevo, ampak se jo kmalu naveli?al. Je bila pa interesantna mojemu otroku, ampak se raje zaposlima z Geocachingovem lovu zakladov, ki je veliko bolj?e. Citiraj
Symon Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Ampak se raje zaposlima z Geocachingovem lovu zakladov, ki je veliko bolj?e. Tudi to sem probal, res dosti bolj?a opcija. Sicer sem poiskal le okoli?ke zaklade iz firbca. 1 Citiraj
Boss Napisano 9. november, 2016 Prijavi Napisano 9. november, 2016 hehe, huda tablica... tale Pugi pa tud res zgleda kot en Pokemon. Citiraj
jures Napisano 15. januar, 2017 Prijavi Napisano 15. januar, 2017 Up :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. januar, 2017 Prijavi Napisano 15. januar, 2017 Ok, kolk ?asa damo Pokemaniji? Jaz bi rekel, do konca leta potem pa bolj kot ne bye bye v zgodovino. ja ne vem, jaz sem avgusta napovedal, da bo konec do novega leta... tko da ... its over man Citiraj
Jest Napisano 16. januar, 2017 Prijavi Napisano 16. januar, 2017 ja ne vem, jaz sem avgusta napovedal, da bo konec do novega leta... tko da ... its over manJures jih ?e lovi izgleda... pokemoni, mi?i,... oboje je golazen... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.