Skoči na vsebino

nakup mazde3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Da si sposodim tole temo, sem sel mal brskat po starih pa nisem nic takega nasel, lahko da sem spregledal, se opravicujem.

Malce sem oci vrgel na M3 bencin 120KM, attraction ali takumi oprema. Zanima me, ce so kaksne hibe s tem motorjem, koliko pridejo servisi, povprecna poraba....

Pa se to, koliko so prodajalci fleksibilni pri ceni? Vem, da mazda naceloma ne daje popustov, ampak bi rad bil malce oborozen z infoti. Z menjavo se mi nekaj ne mudi, ker vse zavisi kako in kdaj prodam svoj trenutni avto. Ker tudi ne vem, cakat na facelift ali takoj pa magar ujagat kaksen popust, mogoce celo testni avto...

Napisano

Motorji so najmanj problemati?ni.. poraba cca 6l. Servis prvi cca 180?..

Cene se nekaj hudo ne da zbijat, lahko si izbori? kak?en kos dodatne opreme..

?e ho?e? ti?ji avto z nekoliko lep?o notranjostjo pa po?akaj na facelift.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Sem nov na forumu ampak ?e ve? let zadovoljen lastnik Mazde...najprej 323F, sedaj pa Mazda 3. Ker bo avto star kmalu 10 let sem se odlo?il za nakup nove trojke G120 Revolution sedan. Namen imam po?akat nov facelift model in mo?no upam de bo pri?el v Slovenijo ?imprej spomladi. Sem pa bral forum in vidim da nisem edini, ki ga skrbi kvaliteta novih Mazd. Najbolj me skrbi kvaliteta pleha in barve. Na nem?kem forumu sem zasledil, da ?e komaj dve leti stare trojke (mehi?ke) rjavijo na "?vasih" na vratih prtlja?nega prostora. Zanima me ?e ima kdo, ki ima prvi model trojke skyactiv (2014) ?e ka?ne sledi rjavice? Hvala za odgovor.

Napisano

Ravnokar preveril... Mazda3 sedan, februar 2014, Japonska... Pri prtlja?nih vratih, pod zadnjo ?ipo so na vseh ?vasih vidni zametki rje. To bo ?e zanimivo :( . Imam ?e kar spisek pomanjkljivosti za izredni servis.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Mazda 3 ima sedaj menda 8 let ali do prevozenih 200.000 km jamstva.... vsaj tako sem videl v eni reklami...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ravnokar preveril... Mazda3 sedan, februar 2014, Japonska... Pri prtlja?nih vratih, pod zadnjo ?ipo so na vseh ?vasih vidni zametki rje. To bo ?e zanimivo :( . Imam ?e kar spisek pomanjkljivosti za izredni servis.

Joj ne me stra?iti. ?e pa kaj pri avtu ne prenesem je pa to rjavenje.

LP

Napisano

Cene so ostale enake? CD150 revolution je bila okoli oz. malo ?ez 23k eur... Pa se ve kaj dobi? v tem paketu, so kake spremembe, kaj dodanega, obstaja ?e kak prospekt? Ne predstavljam si namre?, da naro?i? avto pa da ne bi vedel podrobnosti glede opreme ipd.

12360_1.png
Napisano

Vse informacije so na voljo pri prodajalcih. Ja je kar nekaj simpati?nih dodatnih kosov opreme. Moram priznati, da so spremembe zunanjosti majhne ampak lepo izpeljane. Saj roko na srce, prav velikih sprememb ?e ne potrebuje :). Notranjost pa mi je tudi zelo lepa edino mogo?e bo kdo pogre?al klasi?no ro?no zavoro.

Cene so se spremenile minimalno ali pri nekatreih izpeljankah ni?.

LP

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.