Honda Hitra Napisano 28. julij, 2016 Prijavi Napisano 28. julij, 2016 Zanima me ?e je na modelu 323F BA regulator gretja in ventilacije(sredinska konzola) in pa stikalo za gretje zadnega stekla vezano preko ra?unalnika ali ne? LpDean Citiraj
markym Napisano 29. julij, 2016 Prijavi Napisano 29. julij, 2016 Verjetno je kar preko varovalke in relejev. 1 Citiraj
Peter Mernik Napisano 29. julij, 2016 Prijavi Napisano 29. julij, 2016 Kolker se ?e jas spomnem ko sem razdiral omenjene zadeve da niso vezane na ra?unalnik! Nisem pa zdaj 100% Citiraj
jures Napisano 29. julij, 2016 Prijavi Napisano 29. julij, 2016 Mazda ima BCM za take zadeve, ne me pa za besedo dr?ave za 323 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. julij, 2016 Prijavi Napisano 30. julij, 2016 Sama instalacija se drzi skupaj, priklopi pa so loceni! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2016 Prijavi Napisano 30. julij, 2016 Stikalo varovarlke in relejei, nobeni BCM(brez ?esar se po jures-ovo ni? ne da), brez vse h "ra?unalnikov"( ni to francoz), ?ista klsika-logika-mehanika. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 1. avgust, 2016 Prijavi Napisano 1. avgust, 2016 Stikalo varovarlke in relejei, nobeni BCM(brez ?esar se po jures-ovo ni? ne da), brez vse h "ra?unalnikov"( ni to francoz), ?ista klsika-logika-mehanika.To?no tak Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.