Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Meni je enkrat ena, ko sem kupil prvo Miato, rekla, če sem nor, da bi moral kupiti družinski avto. Od takrat se nisva slišala
-
Ma jaz bi rad bil varen na cesti in ne pristanem na to, da bo nekomu oproščeno, če je neprilagojeni egoistični divjak še manj pa da dela neumnosti, ker mu šef, žena al pa kdo drug teži in da je pod stresom. To pač niso opravičila in če se mora kdo zamislit naj se le in samo tisti, ki počne pizdarije. Res ne no, ker ko bo en tak pod "stresom" poradiral nas ali naše najljubše, se verjetno o tem ne bomo tukaj pogovarjali in opravičevali, da je bil pač pod vplivom stresa ali sitnega šefa al pa da je tak že po naravi. Glede tablic in povezave z identiteto voznika pa sta dve veliki luknji. Do podatka, kdo je lastnik avtomobila sme priti le policija in pa sodišče, torej iz tablice se ne da kar tako dobiti infa kdo je lastnik avta. Pa še to sploh nima nobene veze, ker lastnik avta nikakor ne pomeni, da je bil tudi za volanom. Tako, da tole povezavo si je informacijski pooblaščenec izmislil, verjetno s to idejo, da je bolje met kaj na zalogo kot pa premal. Men je namreč smešno, ker dokler tablice gledamo prosto po prešernu in niso skrite za naše oči in se uporabljajo na javnih mestih je pač edina razlaga le ta, da se tisti na drugi strani zakona bojijo, da bi bili lahko prepoznani oziroma posneti kakšni so v resnici. Si pa trdim, da uporaba kamer in mobilnih telefonov prej zmanjšuje količino kriminala kot pa da ga povečuje, kot hočejo prikazat, da bi objava videov se smatrala kot kriminalno dejanje al kako se to šteje.
-
Mazda BT-50 iz leta 2006 ima še tovarniško klimo, pa je poleti v Črni gori lepo hladilo. Zdaj pa tudi "odroševanje" lepo dela. Vsaj tu, na kmetih an na vrh hriba...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.