Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Zadnje čase se veliko valjam po raznih toplicah - rehabilitacija rame po poškodbi. Pri tem opažam zanimivo favno v slovenskih termah. V termah Snovik sem že večkrat opazil ščurke na bazenu - uspel mi je dober makro posnetek, kar je pri tako hitri živalci težko. In ko sem mislil, da je to lokalna posebnost na Tuhinjskem, sem imel bio srečanje ta teden v Mali nedelji v Biotermah. Tam žival na bazenu sicer ni več kazala znakov življenja, in tudi mi ni uspelo ugotoviti, ali je ščurek navaden, ali bio ščurek. Na povratku iz Bioterm smo morali iti na ogled Tropskega vrta v Dobrovniku (ukaz od zgoraj). Ni se splačalo delat dodatnih 80 km ker ni nič posebnega za videt. Je pa moja tam kupila 2 orhideji - eno smo podarili žlahtnici na poti domov. Ker naši otroci sedaj po zaslugi toplic že vedo izgled ščurka, so doma še preden smo rožo vnesli v stanovanje, v orhideji (zavita v celafan) takoj prepoznali živega ščurka. Koliko smo jih podarili z rožo za žlahtniico, ne vem. Trenutno v Sloveniji živijo garje v dijaških domovih, stenice v hotelu protokolarnega objekta Brdo, ščurki v termah. Kdo rabi potovat na drug konec sveta v iskanju eksotike? -
To @Slivka kupi in sanira. Bo vesel. Brez heca. Kaj je tu potrebno urediti? Prepucat sesalni vod, turbino na obnovo. Mogoče novi LMM. Saj ljudem ko turbino vtrga, so na slabšem kot on, pa se vseeno rihta.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.