Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Debata v eni drugi temi me je spomnila... Greva s sinom na sprehod skozi gozd. Na lepem naletiva na en besen Mercedes, parkiran na koncu makadama tik pred vlako proti našemu gozdu. Sin takoj: - "Tata, glej, kakšen avto, ga greva pogledat?" Ker se dostikrat bere, kako so policisti našli kakšne nasade po gozdovih, si mislim, da se je bolje izognit, kajti tak Mercedes v gozdu... Gotovo ni sekač in v prtljažniku najbrž nima motork... Pa rečem malemu, da tam ni kaj videti, avto kot avto in da greva v drugo smer, in da nekateri pa res ne znajo z denarjem, da se s takim avtom po gozdu vozijo. Pa sin vseeno steče do tistega avta, pogleda vanj, se obrne, pride nazaj in reče: - "Ja, zdaj vidim, da ljudje res ne znajo z denarjem. Tak avto, potem pa niti za gate nimajo..."
-
To itak planiram ,vidim da vsi preporucate tega iz Medvod pa bom tam zapeljo avto da pregleda. Hvala ,a glej do zdej sem ime bencin ampak težava je u tem ker nisem mogel najdete bencin a da je u tem moje budzetu ,meni su tud vec ušec Mazde bencin ker tole je moja četrta Mazda sam pa prva dizel.hvala ulje itak bom menjal Max do 10-12000 tak da na tem ne sparam .res pa nisem najdo da je neki od tega bilo menjano je da so vsak servis pregledali vse.
-
Hahaha. Sem vidu kake proge so tam. Za razbit kr dobre 🤣. Vsaj glede na moje znanje in kokr sm štorast. Sm pa za akcijo. Glede na trenutno vreme bodo temperature kr kmalu ugodne sam da ne bo dežja Tisto se gre nekam prgriznt pa na kak pir
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.