Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dodam še svojo alinejo: - priljubljen enduro trail ponoviš 3x, ker se lažje povzpneš na vrh? Stratocaster? 🤣
-
Sem imel že servis. 😊 Sicer pa ga sam zamenjaš tik-tam. Jaz sem razmišljal, ali zrak ali feder, pa sem se odločil za prvega. Sicer ima vsak svoje prednosti in slabosti. Za težje kolesarje je nekje res bolj primeren fender.
-
Sem dovolj tehničnega tipa, da vem, da se na novodobnih mopedih nastavlja koliko pomoči rabiš. Kaj hočeš rečt, da ti na mopedu, zaradi večje teže, se isto mantraš kot jaz na karbonskem HT-ju? Potem je še zadnji % smisla teh mopedov šel adijo. No, čeprav vem in vidim, da temu ni tako. Ker ko jaz na 13% šodra švicam z 6km/h, se z mopedom pelje mimo in pogovarja. Od oka vsaj 10-12km/h. Edini smisel vidim v treh primerih: Tudi kolega ga je ženi kupil, da lahko na turah parira z njim, ker prej ni mogla.... Ali pa da si star in zgaran, pa ne moreš več.... Mogoče še tretji, kot prevoz do službe, da ne prideš prešvican....
-
Jaz, ki imam 340 Wh baterijo pridem domov bolj spraznjen kot baterija. Je treba kar dodajat zraven svoje watte.
-
Bi ti dal moj "moped" pa pojdi v 15%, 3 kilometrski klanec. Pa da vidimo potem, kakšen moped je. 😉 Ljudje, ki niso niloil vozili Emtb mislijo, da gre sam v klanec in po ravnem. 😄 Nakup je bil vrhunski. Osnova je super, je pa seveda vedno moč vssko stvar izboljšati. 😉
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.