Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

Vinjeta naj bi sprostila lokalne ceste in pove?ala promet po avtocestah in s tem izbolj?ala varnost - se vam ne zdi da prihaja do kontra efekta?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

edino pravilno.. skrajni ?as je, da se ljudje zavejo, da gostilne niso za to, da bi se napili in potem pijani vozili... gostilne so kraj za dru?enje, pogostitev, kavico, prijeten klepet s kolegi, znanci, itd...

ceste pa so za prit do gostiln... hjah... pa domov

let's see what the time brings...

skupek vsega tega je del vozni?ke kulture... ki jo bo pa te?ko spremijat...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ma js, ?e bom sam en gla? kakr?nega koli alkohola spil se ne usedem za volan pa da me ubije?

vsaka ?ast... ko bi le vsi tako razmi?ljali kot ti bi med pisci cestne ?rne kronike takoj vsaj pol kadra odpustili.

edino pravilno.. skrajni ?as je, da se ljudje zavejo, da gostilne niso za to, da bi se napili in potem pijani vozili... gostilne so kraj za dru?enje, pogostitev, kavico, prijeten klepet s kolegi, znanci, itd...

Ja to?no tako in ko bodo nekateri enkrat dojeli, da je to kultura pitja in ne to kdo se ga bolj nabrlizga bo tudi stanje na cestah precej bolj prijazno in precej manj nevarno

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

sm bil zdej 3 mesce na prostovoljnem slu?enju voja?kega roka, pa so ?li eni vn pit, pa je en sovojak na park placu 2 avta kr fajn kresn (dober, da je bla sam materialna ?koda), upam, da se je vsej mal upra?u kaj bi lohk blo, ene to izu?i druge ne.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sam to sta 2 skrajnosti malo popiti in se imeti pamet v glavi, drugi razred so pa totalni nalitki, ki ne morejo vec razmisljati, in sploh ne vedo kaj se dogaja, ce pridejo domov sploh ne vedo kako.... :ne vem:

Jaz sem enak no alko no car - tudi ce je voznik pameten ah sej sem spil sam.....me ne bo vozil. Redka izjema je deci-2 (max) vina ob obroku!

To je prvo kar bi morali uzakoniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izjema so obvestila ob nevarnosti - na primer v nasprotno smer na avtocesti!

http://24ur.com/novice/slovenija/radiji-na...in-kontrol.html

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/policist...zakonito/215759

Res zalostno, kontrola ga poprej ustavi, nato pa pijan nadaljuje in ubije nedolzno voznico

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sam to sta 2 skrajnosti malo popiti in se imeti pamet v glavi, drugi razred so pa totalni nalitki, ki ne morejo vec razmisljati, in sploh ne vedo kaj se dogaja, ce pridejo domov sploh ne vedo kako.... :ne vem:

Jaz sem enak no alko no car - tudi ce je voznik pameten ah sej sem spil sam.....me ne bo vozil. Redka izjema je deci-2 (max) vina ob obroku!

Welkam to de klab ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ni znano zakaj je zapeljala na nasprotni pas? Naj njen mobitel pogledajo pa bo prec jasno.

Druga? pa danes v Logatcu. ?akam za eno ?ensko, da se vklju?i na glavno ulico. Ravno takrat pripelje po glavni njena znanka in zavije v ulico. Ta ki ?aka ji za?ne trobit in ji mahat - una ta druga jo zagleda in ji za?ne sred zavijanja mahat nazaj in ?ist pozabi, da je treba ?e mal zavit. Mislim, da je manjkalo manj kot 30cm pa bi me nabasala.

Prvi? v lajfu me je zamikalo, da bi stopu ven pa obema babncama, vsaki po eno okrog u?es prsolu. :angry:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zalostno

http://24ur.com/novice/crna-kronika/avtomo...ega-otroka.html

Pri takih te pa ima da bi ?el ven in ga zalepil...

Stojim pri rde?i, se ta laguna na desni komajda ustavi pred glavno cesto ker je spregledal rde?o. Nato zelena in on stoji, sem imel ?e ?as telefon najti in slikati...razlog na sliki - telefon v roki

Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebenti sunac, po?asi bom zasovra?il ?tajerce za volanom pa naj mi odpustijo vsi foruma?i tukaj. Prav VSAK ponedeljek (tole je ?e tretji zapovrstjo!) je na cesti Dom?ale-LJ nekje nesre?a, ker se za?ne romanje iz ?tajerske v LJ. In prav vsak ponedeljek potem ljudje hodijo dol v Krtini in se zabije od Krtine, ?ez ?elodnik proti Trzinu in LJ. Danes presenetljivo ?e ni bilo sile ampak najbr? zato ker sem ?e preventivno ?el po stranskih kozjih stezicah. :whatever: Je pa rekel sodelavec, da je bila kar lepa kolona. <_<

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zapelj...olicista-2.html

kAJ PA ALKOHOL??? A ce odklonis ti ne smejo meriti?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne ne smejo, ampak za odklonitev ti avtomatsko prbijejo 18 pik (odvzem vozni?ke) pa 950? kazni. Lahko si tud ?ist trezen pa odkloni? in ima? isto kazen kot ?e si morto pijan.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebenti sunac, po?asi bom zasovra?il ?tajerce za volanom pa naj mi odpustijo vsi foruma?i tukaj. Prav VSAK ponedeljek (tole je ?e tretji zapovrstjo!) je na cesti Dom?ale-LJ nekje nesre?a, ker se za?ne romanje iz ?tajerske v LJ. In prav vsak ponedeljek potem ljudje hodijo dol v Krtini in se zabije od Krtine, ?ez ?elodnik proti Trzinu in LJ. Danes presenetljivo ?e ni bilo sile ampak najbr? zato ker sem ?e preventivno ?el po stranskih kozjih stezicah. :whatever: Je pa rekel sodelavec, da je bila kar lepa kolona. <_<

Pa nismo vsi ?tajerci taki :D

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zapelj...olicista-2.html

kAJ PA ALKOHOL??? A ce odklonis ti ne smejo meriti?

kolker js vem, da ?e odkloni? te prisilno odpeljejo na odvzem krvi.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Res se jim na celjskem in okolici ?e ?ist trga... ne mine tedna, ko tam ne bi blo pizdarije :(

Kaalman, ne vem ?e bomo ?e kdaj test izvajal do ?rncev....je lahko pogubno...

P.S. Neuradno - poslu?al nekega ki je bil na lokaciji (gasilec) po radiju in kao predvidevajo da je na arosi al lupotu bil vzrok, pazi zdej Boss:

Popolnoma svez asfalt, dez in letne gume.....ampak tam je omejitev 60 na uro in kaj norcu pomenijo gume ce gre 90? PRedvidevam glede na 'impakt' in da ga je odneslo da tole ni bilo 60 na uro

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.