Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

glede na analizo pricakujem, da bojo dal vec stacionarnih radarjev na avtocestah :P

pa zvi?al bojo kazni ;)

p/s: zakaj ni kazen za ?ik v avtu ista kot kazen za telefoniranje med vo?njo ? a se ?iki pa sendvi?i sploh kaznujejo ? pa li?enje za volanom... ?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

sendvi?i sploh kaznujejo ?

ne no :P

Objavljena slika

sorry no.. :D

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-nesr...-21-letnik.html

?tajerska...

Ta je pa ?e bolj nora:

Nenavadna nesre?a pa se je v torek zgodaj zjutraj zgodila na Gori?kem. Na cesti ?empeter?Vol?ja Draga se je voznik tovornjaka zaradi neupo?tevanja prometne signalizacije z vozilom zagozdil pod ?elezni?ki nadvoz. Ko je izstopil, je mimo pripeljala voznica osebnega vozila in ga zbila. Na sre?o je utrpel le la?je po?kodbe. Ker ni nosil varnostnega telovnika in ni upo?teval prometne signalizacije, so mu policisti napisali kazen.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 tedna kasneje...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hmmm.... ve? let stare zimske gume

od kod ti pa ta ideja ? na osnovi ?esa ?

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To je poleg mobitela in alkohola njegov univerzalen odgovor tako kot ?lender trdi za neprilagojeno hitrost. :P

Glede na to koliko folka takole zavije brez razloga na napa?en pas ni nujno, da so bile krive gume. Lahko je iskal CDje, ?altal radio, iskal kaj po predalu, bral SMS v?asih pa ni izklju?en samomor. Vem tudi za primer, ko je tipa kap in je zavil pod tovornjak.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hja ne vem - situacija je podobna kot pri sodelavcu, ki ga je na popolnoma ravni cesti (menge?ko polje) obrnilo za 180 stopinj pa samo lu?i se je hotel izogniti. Sre?a, da je bila prazna cesta, ker ?e bi bil nasproti kamion bi bil danes tudi on samo policijska statistika pod rubriko neprilagojena hitrost.

In ja... takoj naslednji dan je ?el zamenjat 5 let stare gume Dunlop wintersport M3 za nove. Hmmm le zakaj :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hja ne vem - situacija je podobna kot pri sodelavcu, ki ga je na popolnoma ravni cesti (menge?ko polje) obrnilo za 180 stopinj pa samo lu?i se je hotel izogniti. Sre?a, da je bila prazna cesta, ker ?e bi bil nasproti kamion bi bil danes tudi on samo policijska statistika pod rubriko neprilagojena hitrost.

In ja... takoj naslednji dan je ?el zamenjat 5 let stare gume Dunlop wintersport M3 za nove. Hmmm le zakaj :ne vem:

ej... zameru al ne... samo tole pa v povezavi s tistim linkom res ne more? kar tako povezat ?

tele gume so tebi kar precej v glavo stopile... tole je bila kar Lojzevska izjava !

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ej... zameru al ne... samo tole pa v povezavi s tistim linkom res ne more? kar tako povezat ?

tele gume so tebi kar precej v glavo stopile... tole je bila kar Lojzevska izjava !

:hohoho: nekaj resnice je na tem...ni pa vedno vse v gumah...tudi v glavah voznikov ni marsikaj pospravljeno.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hja ne vem - situacija je podobna kot pri sodelavcu, ki ga je na popolnoma ravni cesti (menge?ko polje) obrnilo za 180 stopinj pa samo lu?i se je hotel izogniti.

Ne vem koliko se tam kaj vozi?, ampak tam je cesta po doma?e povedano v k***u. Kar je seveda v kombinacijo s starimi gumami res lahko usodno ampak ne more? pa zdaj za vsako nesre?o kar nekaj blekniti ven. Ker potem nisi ni? druga?en kot Lojz in ?lender ki avtomatsko re?eta "divjaki in neprilagojena hitrost" le, da ti vr?e? ven druge vzroke.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pozabil sem v moji prvi izjavi dodati tegale sme?kota :ne vem:

Sem pa resno ob?utljiv na kvaliteto in starost gum. O?itno je nekaterim pa? vseeno kaka jajca majo na kolesih in da vse skupaj dr?i avto na cesti tistih nekaj kvadratnih decimetrov kolikor se guma dotika asfalta.

Zdej ?e je narobe, da mogo?e malo potrkam na vest vsem tistim, ki jim je ?koda vlagat v gume in se pa? vozijo na drse?ih ?e napol plasti?nih gumah, bom pa? nehal s tem. Vsi tisti, ki pa? redno menjavajo gume in ne dovolijo, da le te ostarijo v moji pripombi verjetno ne vidijo ni? grozno stra?nega.

Zdej ?e mislita, da sem kot Lojz tud prav, ampak vseeno se mi zdi, da varnost se za?ne pri dobro opremljenem avtu (gume, zavore, amortizerji, podvozje), kjer so gume pri ve?ini ?al najve?ji ?rni ra?ek ?e posebej, ko berem kako po raznih forumih ljudje spra?ujejo po poceni gumah, ki jih sam ?e na ?ajtrgo ne bi nataknil.

Seveda je mo?no marsikaj v tej nesre?i: hitrost, gume, neosredoto?enost na vo?njo, ?iki, radio, mobitel, sendvi?, infarkt, samomor pa ?e kej druzga ampak glede iz slik te nesre?e, ki so bile objavljene se vidi, da tele gume so dale? od novih in da so ?e prav lepo "zobljene" zato sem pa? omenil ta stavek. :whatever:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa brez ?elade (pa ?e kak ?nop?ek verjetno)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 tedne kasneje...

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/koroske-...ivljenje/220759

ce ni cjele, je pa tam blizu gor.

kaj je pa avtu naredilo...kaj je to za en model?

http://24ur.com/novice/crna-kronika/voznic...-nesrece-2.html

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 tedna kasneje...

Danes sem se peljal za policistom, on pa za kolono pred njim. Najprej ?ez ovinke kjer je omejitev 60 smo ?li 70. Potem ravnina, omejitev 60, mi smo pa kar lepo pospe?il do 75, potem pa smo spustili na 70. Ampak to na tak?ni ravnini kjer zelo radi merijo ker je ena tistih pripravnih cest kjer nih?e ne gre 60. :whatever:

Aja in obstaja video dokazni material. :P

Ko (sem imel ?e NXa in) sva s policajem po AC brez lu?k "divjala" 180 km/h pa nisem snemal. Tako kot tudi takrat, ko sem stal sredi no?i pred rde?im semaforjem in se mi je pribli?ala marica, pri?gala lu?ke, peljala ?ez rde?o pa ugasnila lu?ke. ?zmeden?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Danes sem se peljal za policistom, on pa za kolono pred njim. Najprej ?ez ovinke kjer je omejitev 60 smo ?li 70. Potem ravnina, omejitev 60, mi smo pa kar lepo pospe?il do 75, potem pa smo spustili na 70. Ampak to na tak?ni ravnini kjer zelo radi merijo ker je ena tistih pripravnih cest kjer nih?e ne gre 60. :whatever:

Aja in obstaja video dokazni material. :P

Ko (sem imel ?e NXa in) sva s policajem po AC brez lu?k "divjala" 180 km/h pa nisem snemal. Tako kot tudi takrat, ko sem stal sredi no?i pred rde?im semaforjem in se mi je pribli?ala marica, pri?gala lu?ke, peljala ?ez rde?o pa ugasnila lu?ke. ?zmeden?

in taki policaji bi nam nej bli za vzor :vskalo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.