Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

Pri tem je najbolj zanimivo to, predvsem pa v poduk vsakemu, ki seda za volan alkoholiziran. Kljub temu, da je un divjal s 140+km/h in da tega ne bi nih?e predvidel je bil sokriv tudi drugi voznik, ki ni kr?il CPP ampak je bil za volanom alkoholiziran, kar takoj pomeni sokrivdo.

A so dobili premal ali preve? kazni ne bom sodil, ker ?e nekaj let v zaporu je precej huda kazen... pomisli le kako dolgo je to obdobje, ?e bi se sam zna?el v taki situaciji... kako bi se ti ?ivljenje spremenilo. To niso samo ta tri leta, to so nato ?e leta, ko se spet privaja? nazaj v ?ivljenje. Sam sem do?ivel nekaj podobnega, ko me je biv?a dr?ava "kaznovala" z letom dni voja??ine. Po letu dni sem bil ?ist zme?an, ko sem ponovno za?ivel civilno ?ivljenje pa to ?e zdale? ni bilo podobno zaporu. Da bi moral 3x toliko... ne vem, po moje bi se mi zme?alo.

To ima? prav, a se bojim da te tri leta nih?e ne odsedi.

?e damo velecenjeno primerjavo s tujino - v Franciji voznja pod vplivom alkohola zapor in odvzem vozniskega, povzro?itev nesre?e brez huj?ih po?kod z alkotom - 2 leti in izpit, s smrtjo pa minimum 6 let + izpit....

UK

here are four offences relating to causing death by driving. These are:

Causing death by dangerous driving

Causing death by careless driving when under the influence of drink or drugs or having failed to provide a specimen for analysis without reasonable excuse

Causing death by careless or inconsiderate driving

Causing death by driving while unlicensed, disqualified or uninsured

These offences carry serious penalties, including maximum terms of imprisonment of 14 years and minimums of 2 years, and unlimited fines.

sicer je pa v Franciji eno od pravil ki je ve? kot scarry - prednost imajo vozila, ki se vklju?ujejo na avtocesto.... :notworth:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 tedne kasneje...

Spet Celjski konec

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-s...uzni-nasad.html

nalepka na zadnji ?ipi je ?ista zmaga... ?eje to world's best driver kak?ni so ?ele pol ostali :hohoho:

zakaj cisto v VSEH porocilih napisejo "gasilci so re?ili hudo po?kodovanega voznika, odklopili akumulator"

? zakaj vedno pi?e tako podrobno "gasilici so odklopili akumulator"

ne, s ?karjami so ga 30 min ven rezali. ODKLOPILI SI AKUMULATOR. 5sec dela in standardna procedura. zakaj je to vedn tak izpostavljeno?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 tedne kasneje...

Zivela EU

Celjski policisti so pono?i ustavili dva voznika, ki sta po ?tajerski avtocesti vozila v napa?no smer. Voznika tovornjaka in avtobusa sta se zmedla, ker je pred tem nekdo prevozil signalizacijo na delovi??u in jo prestavil.

Celjski policisti so imeli opravka tudi s pijanim tovornjakarjem iz Romunije. Ustavili so ga, ker je vozil krepko ?ez omejitve, alkotest pa je pokazal 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Pono?i so celjski policisti zaradi vo?nje v napa?no smer na avtocesti izlo?ili tovornjak s priklopnikom in avtobus s priklopnikom. Oba voznika, Poljak in Romun, sta v napa?no smer zapeljala zaradi premaknjene signalizacije na avtocesti. Pred njima je namre? voznik na delovi??u avtoceste zapeljal na podstavek s cestnoprometno signalizacijo, ta se je premaknila in zmedla oba tuja voznika.

Tudi danes se je na napa?ni strani avtoceste zna?el voznik. Ta je vozil po gorenjski avtocesti proti Ljubljani med predorom ?entvid in cestninsko postajo Torovo. Policisti ga niso izsledili, saj je, ?e preden bi povzro?il kak?no huj?o nesre?o, ?e sam zapeljal z avtoceste.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma ne sam signalizacija tile tujci so precej fucked up. Sploh Italijani, ker pa kaj teli delajo na cestah je pa res dale? od zdravega razuma.

V soboto je recimo en tak njok o?itno zgre?il (stara navigacija al pa kej podobnega) in namesto, da bi nadaljeval proti ?entvi?kem predoru je zavil na obvoznico. Navkljub prazni cesti je seveda vozil po prehitevalnem pasu, ko je naenkrat spoznal svojo zmoto in sunkovito zabremzal brez razloga skoraj do ustavitve. ?e dobro, da sem predvideval, da bi se znalo zgoditi kaj takega in sem pravo?asno za?el zavirati. En za mano je to malo prepozno opazil in se je med zaviranjem za?el umikat na vozni pas, kjer pa je skoraj nabasal tega makaronarja, ki je ravno takrat zavil za 90 stopinj (obrnjen je bil na po?ez tako, da je kazal bok avta vsem ostalim normalno voze?im) proti uvozu (ni napaka res je zavil na uvoz)na AC. Nato je lepo nadaljeval po uvozu v nasprotno smer. Pri vseh teh manevrih je bil dele?en trobljenja od vseh ostalih voznikov, da je zgledalo kot koncert vuvuzel ampak, njok se ni dal motit med svojo samomorilsko misijo.

V tem tednu pa sem naletel ?e na italjana, ki je o?itno preve? igral igrice in je mislil, da tista ?rtkana ?rta, ki lo?uje prehitevalni pas od voznega, pomeni najbolj idealno linijo in se je mora dr?ati. Tako je vozil od Ljubljane, do cestninske na Logu, ko sem ga lahko prehitel, saj se je "idealna linija" kon?ala.

Nato sem nadaljeval proti primorski in na popolnoma praznem vrhni?kem klancu naletel na novega debila z I tablico, ki je fural po skrajnem levem pasu s hitrostjo 60-70km/h. Oba vozna pasova sta bila popolnoma prazna. Naletel sem na njega ravno v ovinku malo pred ?tampetovim mostom tako, da me je pri moji hitrosti 130km/h kar po?teno presenetil a je bilo vsaj ogromno prostora za obvozit oviro po desni strani brez nekekga silovitega zaviranja.

Da pa ne omenjam dveh nem?kih kretenov, ki sta me prehitela pri tem, da sem imel sam na ?tevcu 140km/h. To sicer ne bi bilo ni? nevadnega, ?e ne bi imela oba priklopljene bivalne prikolice. ?zmeden?

aja, pa ?e en kretenoid z nem?ko tablico in do stropa nalo?enim avtom. In to dobesedno - vozil je sam a prost je imel le svoj sede?. Vse okoli je bilo nabito polno do sprednje ?ipe. Se pravi tudi pod razno ni imel pregleda na desno, kaj ?ele na desno in sredinsko ogledalo - kaj dela policija, da take kretene ne spravijo s cest?

Prav ?elim si, da bo avgust ?im hitreje mimo, da se ta idiotski folk spelje z na?ih cest, pa sam naj mi ?e en re?e, da smo v Slo najslab?i vozniki, ker ne vem kaj so pa pol raznorazni zgoraj omenjeni.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

eh, italjani so katastrofa... to je tak znano..

tut slovenci niso srcki.. vceraj sem picil iz LJ pa je bil pred mano en polo 100km/h na prehitevalnem, vozni prazen, pa js prpicim 130 uizi pa nism bremzu ker se mi zarad kretenov ne da in sem se mu kr dost priblizu, nakar si pride gor da bi lahk sou na voznega in mi POTROBI in ZMRKNE kao kak kreten sem?

jaz se nisem pustil znervirat in sem lepo odprl okno in mu stisnu enga sredinca...

po drugi strani sem pa isti dan na dolenjski fural za eno panamero (ki sem jo srecal po tem ko mi je izginal iz horizonta) in po tisti dolgi ravnini pred lukovisko cetninsko oba peleva ene 160 in se mi takoj umakne na vozni pas ceprav ga nisem niti dohiteval?

nevem, a ce mas mali pa zanikrn avto se mors res tk dokazvat da delas guzvo na prehitevalnem? sej 130km/h se petka pelje nevem kaj se duva folk...

in pol sm jst bad guy, ker ga nism po desni prehitel al kaj? wtf, ne grem po desni prehitevat, nikoli se nisem in nikoli ne bom.. pa naj zmrka kolko hocem po tem ko se umakne.

btw, nikoli nisem za ritjo ce vidim da prehiteva kdo tovornjak al pa avto (pa naj bo to 90km/h), niti ne zmrkam ko vidim da se kdo matra kak avtobus prehitet, sam ce je pa vozni ze 500m prazen ... no ja... ?

samo zgleda imamo prinas vozni pas na levi in "umikovalni pas" na desni.. idioti eni

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Seveda s(m)o Slovenci tud svojga dnarja vredni - ampak procentualno na na?ih cesta glede na ?tevilo udele?encev je sranja s Slovenci manj kot pa z raznoraznimi vozniki (sploh kamionarji) z drugimi tablicami.

Kar se pa ti?e teh z malimi avtomobil?ki in kako mularijo not je pa to ?iva patetika. Po klancu navzgor pa? mlin?ek ne zmore in ga z normalno hitrostjo (tempomat 140km/h) prehiti?. Na kar te to?no ta po klancu navzdol prehiti nazaj in pri tem te obvezno pogleda in upa, da si ga videl kako "leti" s svojim skretom in kaki car je. Verjetno mu ni jasno, da je skrajno pateti?no beden in ?e ful nevaren povrhu saj te mal?ki niso narejeni, da bi bremzal pri 160-180km/h na polno.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

jaoo Boss, jst bi te dal za eno turisti?no sezono ?ivet v kak z italijani pogosto obiskan kraj pa bi vidu kaj so to muke isusove :P:hudicek:

po pravici ti povem da me glede italijanov ne more ?isto ni? ve? presenetiti, ker ?ez italijane ga pa nikoli nebo kar se cestnih bedarij ti?e, AMEN! <_<

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 4 tedne kasneje...

Pol mi pa naj ?e eden re?e, da smo pri nas slabi vozniki. Tele kitajce si poglejte - to so dobesedno prometni retardiranci.

http://www.youtube.com/watch?v=QESfEd180rQ...player_embedded

ampak una s srebrno zlato mislim da celo mazdo pri 2:04 je pa zmaga, pe?ca kot da ni!!!!!!!!!!!!!!

Pa za?uda nobenemu ni ni? - prilagojena hitrost?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ampak una s srebrno zlato mislim da celo mazdo pri 2:04 je pa zmaga, pe?ca kot da ni!!!!!!!!!!!!!!

Pa za?uda nobenemu ni ni? - prilagojena hitrost?

Neki tazga se je v?eraj meni zgodilo. Naju je z mami en zbil, ko je zavijal desno iz ene stranske ulice, gledal je pa levo. Mi2 sva pa pri?li iz te njegove desne strani. Sej ni blo ni? hvalabogu, sam folk res ne gleda kam vozi. Bil je pa seveda busanc. In potem ga je ati napadu, kam gleda in zakaj nikamor on pa v stilu po?igalca: "Pa e, e, e gŁedo sam Łevo i maŁ tut desno..." Yeah, right... :rolleyes:
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pol mi pa naj ?e eden re?e, da smo pri nas slabi vozniki. Tele kitajce si poglejte - to so dobesedno prometni retardiranci.

http://www.youtube.com/watch?v=QESfEd180rQ...player_embedded

v vsake drugem videu je citroen :ne vem:

ampak res kolesarjem, mopedistom in pe?cem ni ni? ko ga ruknejo.

evo to ti je zakaj majo kitajci malo bolj mehki pleh, da varujejo ?ibkej?e v prometu (ki je evropa)

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.