Lojz Napisano 23. marec, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2011 Lojz s kom bi se raje peljal? Z mano, ki si me dolo?il za divjaka, ?eprav sploh me nisi v ?ivo videl ne tako ne za volanom al pa z nekom, ki ima recimo minimalno ?ez omejitev alkota v krvi pa ga ravno tako ne pozna?. Glej tretje mo?nosti nima? - pe? bo? hodil drugi? po vinogradu sam zdej pa nujno rabi? prevoz - koga bo? izbral? Zmeraj je ?e tretja mo?nost. TAXI. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2011 Zdele sem po radiu sli?al hud izraz, da se nek mo?akar OD?EJAN, opoteka po cesti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 23. marec, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2011 Zdele sem po radiu sli?al hud izraz, da se nek mo?akar OD?EJAN, opoteka po cesti! Bom kar jaz napisal namesto vas. To je Lojz! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2011 Ni tole direktno letel na g. Lojza, izraz sam po sebi se mi je zdel precej inovativen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2011 Zmeraj je ?e tretja mo?nost. TAXI. ok, zdele si pa omenu taprave divjake Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 neugodno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 O fak. Sem ?akal kdaj se bosta tovornjaka obrnila potem pa ?ok. Sem kar malo odsko?il. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 O fak. Sem ?akal kdaj se bosta tovornjaka obrnila potem pa ?ok. Sem kar malo odsko?il. pol nism edin... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 6. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2011 O fak. Sem ?akal kdaj se bosta tovornjaka obrnila potem pa ?ok. Sem kar malo odsko?il. +1....... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 8. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2011 O fak. Sem ?akal kdaj se bosta tovornjaka obrnila potem pa ?ok. Sem kar malo odsko?il. +4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Ajojmene Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 Darovalec organov! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Ne vem ?e kej velik organov celih ostane Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Matr tole na ?tajerski AC je ful groza - ve? mrtvih, 1 in 5-letn otrok! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Ajojmene Na za?etku ne izgleda ni? posebnega pa? ga ?ge ampak tam med avi na polno tisto je pa adijo pamet. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Na za?etku ne izgleda ni? posebnega pa? ga ?ge ampak tam med avi na polno tisto je pa adijo pamet. idiot pa? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Men ni jasno kako je sploh mim pri?el, da ni niti enga zapel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 enega je zapel, se sli?i na posnetku ko podrgne po ogledalu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Geniji 24ur ''Pri re?evanju so sodelovali gasilci JZZPR Maribor in PGD ?entilj. Z re?evalnim vozilom so jih odpeljali v UKC Maribor, kjer sta po?kodbam najprej podlegla enoletnik in petletnik, nato pa tudi voznik. '' glej sporo?ilo spodaj: ''Policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzro?itve prometne nesre?e iz malomarnosti zoper voznika podali kazensko ovadbo pristojnemu dr?avnemu to?ilstvu'' ne vem no Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Na 24ur so res genijalci, da jih z lu?jo i??e?. Po moje jim res ?tudentje za 3,87? na uro tele novice skup klamfajo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 26. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2011 24kur pa novinarstvo sploh ne smemo dajat v isti ko?. 24kur je vse kar novinarstvo ne bi smelo biti. Narod pa to gleda... to pa nadgradi, da gleda ?e Smet na Kanalu A. Nekaj ?asa sem ?e trpel ta Smet na Kanalu A, ker sem si rekel, da dajejo mladim prilo?nost, da ne bomo samo gledali skos stare garde, katera je polovica itak skos pijanih. No ampak potem se je hitro videlo, v katero smer sukajo oni novice in zdej me je groza, kaj se te mladi u?ijo in kako predstavo imajo o novinarstvu. ?e je to prihodnost novinarstva, potem je bolje da novice i??emo pri branjevkah, bo ve? to?nosti. ?e me pa je ?e ?lanek pravega novinarja, me pa razburi vsebina ki jo razkriva, kaj se grajo v tej na?i dr?avi. Tako da sem zaradi svojega zdravja izbral tisto, kar preziram. Ignoranco. Raje ne vem kaj se dogaja, kot pa da mi vsake 5 minut vr?e jermene dol, ko gledam kaj se grejo. :S Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 26. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2011 Men je najhuj?e to, da kak tra?arski rumen medij spravi ven la?no novico, ki pa jo nato pograbijo "resni" mediji kot, da je suho zlato in vse kar naredije je samo to, da se sklicujejo recimo na Po?areport in podobne gnoj?nice. To je katastrofa novinarstva in medijev nasploh in je pripeljalo ?e tako, dale? da na eni strani ima? ljudi, ki verjamejo v ?isto vse na drugi pa tiste, ki ne verjamejo ni?esar pa ?etudi je novica resni?na. ?edalje manj pa je takih, ki ?e znajo oziroma imajo voljo lo?evati zrnja od plev, kar je roko na srce resen problem saj ?e skoraj ne more? lo?iti med rumenimi in resnimi mediji. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2011 zelo v konteksu vajinega pisanja....http://24ur.com/novice/slovenija/volilna-p...ddaji-24ur.html bo kot neodvisna spletna stran v okviru profesionalnih novinarskih na?el spremljala kampanjo za referendum Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 26. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2011 Tole je najhuj?i ?tos kar sem jih bral.. se mi je tok smejalo, da se mi je za?el ka?ljat... Oziroma... ?tos, ki ima punch line ?e v za?etku prvega stavka, pa je sme?en vse do konca. EDIT: na zdej se mi pa ne neha ka?ljat, ker sem se tok nare?al.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 26. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2011 Se pa? delajo norca... prav pa naj se. Ponavadi je tako, da bolj kot nekaj povdarja? da si, bolj ima? te?ave, da to nisi. To je nekako tako, ko la?nivec na vse kriplje razlaga, da ne la?e in posku?a prepri?ati ostale v to z besedami. Tisti, ki pa govori resnico na?eloma nima te potrebe, da bi poudarjal, da ne la?e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.