Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vceraj menjam baterijo v kljucu, ker je bil cajt. Pridem danes zjutraj do avta, ugotovim da je ta "nova" baterija se bl prazna kt stara...
-
Nekega večera sta se predsednik vlade Robert Golob in njegova priležnica (kolikor vem, nista poročena, torej ni žena) Tina odločila, da se bosta nekoliko izvila iz "soja žarometov" in se odpravila na skromno večerjo v restavracijo, ki ni pretirano luksuzna. Medtem ko sta sedela za mizo, je lastnik restavracije vprašal predsednika, če bi lahko zasebno govoril s "prvo damo". Se je strinjal in Tina je imela kratek pogovor z njim na drugem koncu restavracije. Ko se je Tina vrnila k mizi, jo je predsednik Robert vprašal: - "Zakaj je hotel govoriti s teboj?" Odgovorila je, da je to njen stari prijatelj iz srednje šole in je bil do ušes zaljubljen vanjo. Robert jo je pogledal z nasmehom in rekel: - "Torej, če bi se poročila z njim, bi bila zdaj lastnica te male restavracije." Tina je kratko odgovorila: - "Ne, dragi. Če bi se poročila z njim, bi bil on zdaj predsednik Slovenije..."
-
Ko sem bil majhen, mi je mama dala 20 dinarjev in me poslala v trgovino. Prinesel sem dva kruha, dva litra mleka, paket bonbonov, čokolado, deset jajc, 3 masla, 1 liter ruma in še nekaj mi je ostalo za na vrtiljak. Danes to ni mogoče, vse zaradi tistih neumnih nadzornih kamer...
-
Res je! Se popolnoma strinjam! Ker... Ja, relacije pri meni so več kot 50 km. In pri vseh, ki jih poznam, da imajo Mazdine dizle, pa nobenih težav... Samo za primer dam enega, ki je malo pred korono kupil testno Mazdo 6 karavan in se z njo vsakodnevno vozi iz Solkana v Koper v službo. Vsak dan 160 km. V enem letu okoli 35.000 km. In avto dela. Po vsem, kar sem prebral na tem forumu, bi moral že vsaj dvakrat zamenjat čisto vse vključno z garažo... Moj avto pa že dolgo ni v garanciji... In tudi nekaj drugih, ki jih poznam, avto nimajo več v garanciji. Tudi zgoraj omenjeni avta nima več v garanciji. Šraufat znamo (jaz in tisti, ki jih poznam, da imajo Mazdine dizle, pa nobenih težav z avtom) pa samo toliko, da lahko zamenjamo olje in filtre. Kar je manj kot morajo znati lastniki bencinarjev, ki morajo občasno menjati še vžigalne svečke... Zdaj pa resno. Sm kmet an s hribu doma an bom razložu tko, po kmečko: z vilami se ne kida sneg in z lopato se ne pospravlja seno. Po avtomobilistično: dizla se ne uporablja na kratke razdalje v mestu od semaforja do semaforja, pa na vsakem semaforju ugasnit... Ko dizla enkrat užgeš, mora narediti vsaj 50 km. Sicer si pa to že sam ugotovil... In, ja, vsak motor se da uničit - če ga ne uporabljaš za to, za kar je namenjen... Saj sem že omenil - poznam možakarja, ki je uničil Perkins 1006T. Take motorje so, med drugim, vgrajevali tudi v traktorje Massey Ferguson 399, pa tudi v avtobuse in tovornjake... In, mimo grede, en tak motor, generalno obnovljen, pride 5500 funtov...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.