Deeyan Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 GAS GAS samo gasssssaaaaa!!!!Kaj je ?e to bremza? nvem kaj je to bremza, to smo ?e zdavni skurl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 A bi se kdo prijel dela mogo?e ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 ej Lojz ?e dobro da nisi mehanik,ker ?e bi pr?la stranka in ti rekla da nekaj trese pri 150km/h in da bi blo treba it na testno vo?njo bi mogu it na fuji speedway Citiraj
Slivka Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 GAS GAS samo gasssssaaaaa!!!!Kaj je ?e to bremza? To se nas ne ti?e. Na posnetku je Peugeot, mi vozimo pa Mazde... Citiraj
canyon Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 ej Lojz ?e dobro da nisi mehanik,ker ?e bi pr?la stranka in ti rekla da nekaj trese pri 150km/h in da bi blo treba it na testno vo?njo bi mogu it na fuji speedway al pa bi se clo v nem?ijo pelu na autoban Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 al pa bi se clo v nem?ijo pelu na autoban sej to, ber na prej?nji strani pa Lojz sploh no?e komentirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Oprosti deklica, a si ti mogo?e blondinka?Za voznike s pomanjkanjem omike na cesti je zna?ilno, da jih pesti enako pomanjkanje le te tudi sicer v ?ivljenju. In vi, g. Lojz, se zgleda da z omiko ne morete ravno pohvalit. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 A bi se kdo prijel dela mogo?e ? Zato mamo salabajzarje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Bos, ?udno da si toliko na forumu, ko pa te zmeraj ?as tako lovi? A da bi se mogo?e 10minut prej s postelje al pa od ra?unalnika dvignu, pa nisi pomislu? Boss, ?e ti ?as lovi? na cesti, to pomeni da si slab delavec, ki se ne zna? organizirat. Ko pa se naredi nekaj TAKEGA se pa kar na enkrat nikomur ve? nikamor ne mudi. Pol pa lahko vsi ?akamo. Pa ne samo 2 minuti. Boss, kadar ti naleti? na tak primer in mora? zaradi nesre?e v koloni ?akat, tvoja firma potem zmeraj propade? Yup LojZi samo dokazuje?, da v ?ivljenju kot ka?e se na poslu ?e nisi niti po?teno pretegnil. V bistvu je kar logi?no sej tvoja pot je kot ka?e samo v stilu "ku?a-posao" in da ves pomanjkanje ?asa re?uje? samo s tem, da prej vstane?. Je kar razumljivo, da ti potem ni niti najmanj jasno kaj pomeni delo nekoga, ki poleg vsega ostalega mora biti tudi terenc. Kdo je kdaj in koliko na forumu mi razlaga tisti, ki 100% uporablja internet le ko je v slu?bi - wow in pol ?e razlaga kdo je slab delavec - noro. Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 Se strinjam z Lojzom! Hitrost je problem, po netu kro?i slika divjaka na motorju, ki pri 130 na uro (omejitev 80) z eno roko slika okolico....kam to pelje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Grozno no. Jaz tudi poznam enega takega z nekim ?rnim motorjem, ki ima kar telefon v roki pa slika vsepoprek. Celo take, ki vozijo po predpisih. OK, no, ta na Pegasoju ga je vseeno ?gal 160. Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Grozno no. Jaz tudi poznam enega takega z nekim ?rnim motorjem, ki ima kar telefon v roki pa slika vsepoprek. Celo take, ki vozijo po predpisih. OK, no, ta na Pegasoju ga je vseeno ?gal 160. neresen in neodgovoren folk - divjaki pa?. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 lojz dons n? pr?u na forum ?? a je meu ful dela z dviganjem in spu??anjem rampe ?? :ne vem: Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 lojz dons n? pr?u na forum ?? a je meu ful dela z dviganjem in spu??anjem rampe ?? :ne vem: da le ni ?ou na bolni?ko? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 neresen in neodgovoren folk - divjaki pa?. Ja, ne bi rekel, da bi recimo samo predse slikal... ne pa ?e nazaj. Skrajno neodgovorno. Citiraj
Deeyan Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Tole je bil pa moj znanc http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/ze...a-celjskem.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lojz Napisano 23. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Provida. Odli?no! Bravo! Supeeer!?e ve? tega rabmo! Citiraj
Baby Viper Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Evo lojz, ena u?na ura vo?nje sam zate S temu se pa tut js ne bi upu vozt po na?ih cestah Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 http://www.24ur.com/foto-pijan-voznik-zace...ijski-avto.html Mazda?.....rde?a 323c Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 http://www.24ur.com/foto-pijan-voznik-zace...ijski-avto.html Mazda?.....rde?a 323c upam, da ne moja... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Uf, oni Gruzijec ali kaj je sicer obvlada, samo neke svetle prihodnosti pa tudi nima Ko bo en pred njim naredil neki premik brez smerokaza, bo ?e samo spokalo. Sicer smo pa pri nas tudi imeli enega takega (mislim, da se je upokojil): Citiraj
Boss Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Odli?no! Bravo! Supeeer!?e ve? tega rabmo! Ti pa si model... k sem pred leti rekel, da ne rabmo stacionarnih radarjev ampak naj se raje da denar za Provide si se pa norca iz mene delal. LojZi, kolk ti enega zare?enega kruha popapa?. Citiraj
Lojz Napisano 24. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Ti pa si model... k sem pred leti rekel, da ne rabmo stacionarnih radarjev ampak naj se raje da denar za Provide si se pa norca iz mene delal. LojZi, kolk ti enega zare?enega kruha popapa?. Bej?i bej?i Bossek, ?e sem jaz model, si ti pa en kljukec.Potrebno je vse polno radarjev, tako stacionarnih kot tudi v providah. Pa ?e kak?ne druge radarje nastavit, ?e obstajajo. Ker divjaki ste povsod in polno vas je. Po?asi vas bodo ?e urihtal. Te radarje boste itak vi divjaki kmalu pla?ali. Pa ?e kamere je traba nastavit na vsak hi?ni vogal. Stvar se odvija v pravo smer. Komerat, treba se bo civilizirat po?asi, ni druge. Ve? kot vas je divjakov, ve? bo radarjev, huj?e bodo omejitve. Sami ste si krivi. Vi boste morali na koncu popustit.Je pa res, da so stacionarni radarji varnej?i, cenej?i in bolj u?inkoviti od provid. To ?e zmeraj trdim. Samo kaj, ko pa stacionarce vi divjaki potem uni?ite in zakurite. Citiraj
Boss Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 LojZiju kamerco v spalnico, pa na WC pa v kuhinjo pa v vratarnico, da se bo fant nau?il obna?at. Nadzirat je treba ja vse in vsakogar pa klanjat se gospodarju in gospodu ... ?e on re?e "sko?i", LojZi ti samo ?e vpra?a? "kako visoko". To take rabi ablast in cerkev - poni?ne, brezvoljne ov?ice, ki jih bo z lahkoto nadzirala preko kamer, radarjev, telefonov in ?e ?esa. Sicer pa men ravno dol visi zarad radarjev in pa raznih provid, pa ?eprav naj bi bil divjak. Upam pa le, da bodo znali tudi poleg hitrosti zaznati vse ostale prekr?ke, ki so lahko ?e bistveno bolj nevarni. ?e pa bodo vspostavili ?e nek cestni bonton pa sploh samo obe roki gor v znak odobravanja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.