Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mazda6CDGT · Napisano
Pozdrav, zaradi dobrih izkušenj z Mazdo 6 2009 diesel 140KM sem pred 3 meseci kupil CX-5 2.2. diesel 184KM automatik, 120000 prevoženih. Par dni nazaj se mi je prižgala lučka motorja. Po priklopu na računalnik je ugotovljena napaka P24C6 in P24AE. Pravijo, da bom moral zamenjati senzor na izpuhu art.no. SHYG-18-7EOA. Cena senzorja 700,00 EUR :(Ali ima kdo kakšen predlog za ugodnejšo rešitev problema? -
Tablete. Tablete so edina rešitev za to vojno, če pride. Ali pa takojšnja upepelitev, ki je še najboljši rezultat brez kasnejšega mučenja. Vse ostalo ne pomaga. Drugače so pa Američani imeli pilote tudi v RAF-u v VB še preden se je Pearl Harbour zgodil.
-
Ameriški piloti in letala so prišli na Kitajsko eno leto prej preden se je Amerika pridružila vojni. Samo res: "svetovna vojna" se je začela šele leta 1942, ko Amerika vstopi v vojno. Na, pa je spet Amerika tista... Kakorkoli, a se že kaj pripravljate na tretjo svetovno vojno? Rusi bi radi Ukrajino, ne bi se pa branili tudi katere druge države. Kitajci bi radi svoje brate na Tajvanu z raketami prepričali, da se vrnejo v njihov objem. Tudi na bližnjem vzhodu nekaj rožljajo z orožjem pa rakete streljajo, ... ... ... ... Konec koncev, tudi meni bi prav prišla vsebina trezorja kakšne banke v Gorici...
-
Ja, pa ne voziš enega dizla 15 let. Sicer bi že naletel na težave. Nov avto bo to toleriral par let, več pa ne.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.