Alex Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar pred 8 urami je Slivka napisal: Hja, to je tako, ko se delavci še niso posodobili. Nekoč so šefi lahko zahtevali od šoferja karkoli in šoferji so to morali narediti, ker bi drugače ostali brez službe. Danes bi si lahko šoferji privoščili pogoje, kakršnih v zgodovini še niso imeli. Ker jih manjka. In če šef zahteva nekaj, kar se šoferju ne zdi prav, lahko jutri dobi službo drugje... In ravno to se dogaja. Zato, ker ni za dobiti več šoferjev tu v bližnji okolici , hodijo iskat "šoferje" tovornjakov v Indijo, Bangladeš... In tisti, "ta stari" si lahko privoščijo, da dobijo kako povišanje plače. 5 Citiraj
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Vsaj za dve podjetji vem, da TAKOJ zaposlijo voznika C in E kategorije in vem za eno podjetje, kjer ti TAKOJ plačajo, da gres delat izpit D kategorije in potem voziš zanje. Ne poznam pa nobenega podjetja, kjer bi razmišljali, da bi mogoče zaposlili kakšnega univerzitetnega diplomiranega politologa. Mogoče je to zato, k sm kmet an s hribu doma... 4 Citiraj
Shrek Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar (urejeno) Ja, samo za kak denar...pa drobni tisk. Sam imam 5 podjemnih pogodb...se pravi, da bi lahko bil pri vseh zaposlen... Izbiram, za koga bom vozil... Zaposlen pa nočem bit pri nobenem. Popravljeno 24. februar od Shrek 2 Citiraj
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Hja, ali dobiš 1.000€, pa plačaš 400€ kazni zaradi izrabljenih gum ali pa dobiš 800€ pa brezhibni tovornjak - kateri primer je boljši? Čeprav, kolikor je meni znano, dobijo vozniki več kot 1.000€ na mesec... Čeprav je pa res, da gre denar zelo težko od direktorjev in so pripravljeni zaposliti kogarkoli, samo da bo delal za drobiž. Kako pa potem "Kogarkoli" dela in koliko škode naredi zraven, tega se pa zavedo, ko je že prepozno. In potem iščejo nekoga, ki bi delal še za manj denarja... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Svilka, za 1000€ že dooolgo ne najdejo voznika, tako da tisti, ki niso zmožni ali nočejo plačati voznika kot se spodobi, ali vozijo sami ali pa zaprejo svojo dejavnost. Ekonomska računica, heh 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Študent ne zasluži veliko, a dobi 6€ na uro... Sem se več kot 15 let preživljal kot voznik. 8 let sem imel ZLATEGA šefa. Sem zgradil hišo in ustvaril življenje. Naj mu bo zemlja lahka. Na začetku sem pa zastonj delal, ker sem bil vsakega dinarja vesel. Vsak vidi prihodke šoferja, kaj pa stroški? Roman bi lahko napisal... 2 2 Citiraj
Bini Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar pred 3 urami je Shrek napisal: Študent ne zasluži veliko, a dobi 6€ na uro... Sem se več kot 15 let preživljal kot voznik. 8 let sem imel ZLATEGA šefa. Sem zgradil hišo in ustvaril življenje. Naj mu bo zemlja lahka. Na začetku sem pa zastonj delal, ker sem bil vsakega dinarja vesel. Vsak vidi prihodke šoferja, kaj pa stroški? Roman bi lahko napisal... Hvala enako+komedijo.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Cigi transport? Avtomobil pri raztovarjanju trčil v žensko in otroka, voznika napadli s palico | 24ur.com WWW.24UR.COM V nedeljo popoldne se je 73-letni moški v naselje Brezje v Novem mestu pripeljal z osebnim vozilom s pripetim priklopnikom, na katerem je bilo natovorjeno še eno osebno vozilo. Pri raztovarjanju se je strgal... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Ferrari z 200 km/h trčil v zaščitno ograjo, umrl znani DJ | 24ur.com WWW.24UR.COM V hudi prometni nesreči na italijanski cesti je umrl 40-letni kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj. S ferrarijem, s katerim naj bi divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro, je trčil v zaščitno ograjo na cestišču, vozilo pa je... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Vse drugo me niti ne gane (če daš opici volan v roke, se bo ubila - kaj pa drugega lahko pričakuješ), edino zadnji stavek me vedno pretrese: "... ... ... je za seboj pustil ženo in dva mladoletna otroka." In, kdo ve, koga je pa sopotnica pustila za seboj... In to je tisto, kar me pri nesrečah vedno pretrese. Je vredno tvegat, ko pa veš, da te doma nekdo čaka? Pa dobro, recimo, da žena se bo že nekako znašla. Otroci so pa odvisni od staršev in se še "oblikujejo" in enostavno potrebujejo oba lika: moškega in ženskega. Ja, saj lahko zrastejo tudi brez staršev, ampak... Zakaj bi morali zrasti brez katerega od staršev? Je res vredno tvegati? 5 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Žena je imela srečo da je imel ljubico. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april V bistvu so otroc mel srečo, če ne bi ostali brez obeh staršev. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij https://www.zurnal24.si/svet/med-nevihto-s-toco-so-se-ustavili-sredi-avtoceste-kazni-so-prenizke-424699 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Na avtobus kar z vrvjo pripel prikolico z izrabljenimi pnevmatikami | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti prometne policije so med rednim nadzorom cestnega prometa na avtocesti A-1 izven naselja Lopata ustavili romunskega voznika... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij DeSUS voznik; Z avtoceste pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, umrla sopotnica | 24ur.com WWW.24UR.COM Ljubljanski policisti so bili obveščeni o hudi prometni nesreči pri izvozu s štajerske avtoceste, v kateri je umrla ena oseba. Vzrok nesreče naj bi... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september 20240920_122747.mp4 Lukovica, smer Lj. 4 Citiraj
NevLado Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september A to je ta kombi preskoču ograjo al kaj dela na vašem pasu 1 1 Citiraj
pob Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Verjetno nesreča na našem pasu, ker je bil malo naprej na odstavnem počivališču, kjer je bla prej cestninska, še en razbit avto. Citiraj
NevLado Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september pred 6 minutami je pob napisal: Verjetno nesreča na našem pasu, ker je bil malo naprej na odstavnem počivališču, kjer je bla prej cestninska, še en razbit avto. Ja, ravno to so objavili na promet.si fb page, po tem ko je zagorelo, je na drugem pasu prišlo do povsem ločene prometne Citiraj
Matick Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september pred 1 minuto je NevLado napisal: Ja, ravno to so objavili na promet.si fb page, po tem ko je zagorelo, je na drugem pasu prišlo do povsem ločene prometne Verjetno je zjov, namesto da bi vozu 4 Citiraj
Janez007 Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september (urejeno) Danes zjutraj je žena na avtocesti skoraj nabasala na kolo od šleparja ... pred njo je vozil tovornjak, ki ga želi prehitet in med tem ko pogleda v vzratno ogledalo se pred njo pojavi kolo, ki ga je tovornjak pred njo obvozil ... menda je šlo za las. Sicer pa se nam noro nevarne situacije na avtocesti kar redno dogajajo. Zadnjič je model z BMW X5 s preizkušno tablico celo kolono prehiteval s polnim gasom kar po odstavnem pasu vse do predora, ko se je odstavni pas končal ... seveda brez žmigavcev se je potem vrnil med že tako kratko varnostno razdaljo tik pred vhodom v tunel ... Popravljeno 20. september od Janez007 1 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Za BMW to ni nič nenavadnega 🙂 4 1 Citiraj
NevLado Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september pred 2 urama je Janez007 napisal: Danes zjutraj je žena na avtocesti skoraj nabasala na kolo od šleparja ... pred njo je vozil tovornjak, ki ga želi prehitet in med tem ko pogleda v vzratno ogledalo se pred njo pojavi kolo, ki ga je tovornjak pred njo obvozil ... menda je šlo za las. Sicer pa se nam noro nevarne situacije na avtocesti kar redno dogajajo. Zadnjič je model z BMW X5 s preizkušno tablico celo kolono prehiteval s polnim gasom kar po odstavnem pasu vse do predora, ko se je odstavni pas končal ... seveda brez žmigavcev se je potem vrnil med že tako kratko varnostno razdaljo tik pred vhodom v tunel ... Ja, to je jeba ker bi morali povsem podaljšat razdaljo Daj kupi ženi avtokamero 3 Citiraj
Boss Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september pred 2 minutama je NevLado napisal: Ja, to je jeba ker bi morali povsem podaljšat razdaljo Daj kupi ženi avtokamero Za ziher zraven še body cam, da boš tud videl kje se potika. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.