gol2296 Napisano 8. avgust, 2016 Prijavi Napisano 8. avgust, 2016 na moji Mazdi 3 Tacumi, letnik 2012 avto ob?asno povsem izgubi mo?, za?ne "trokirat" in pri?gejo se lu?ke, kot na prilo?eni sliki. Ra?unlanik ne poka?e okvare, res pa je da ni uraden servis. ob ponovnem zagonu po cca 15 minut lu?k ni ve? in avto normlano gre, ob?asno pa med vo?nje "cukne" - enkrat na 5oo km. ali je kdo imel podobno te?avo? in v ?em je bila re?itev? Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2016 Prijavi Napisano 8. avgust, 2016 Dizel je torej je verjetno kaj z dpf... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. avgust, 2016 Prijavi Napisano 8. avgust, 2016 Sodec po stevcu si v letih 12,13,14,15,16 prevozil samo 80k. Torej ce odbijes kako morje itd delas na dan cca 30km?To je strup za dizla in se ti nikakor ne obrestuje. So pa zgolj domneve a po moje je dpf. Vsekakor pojdi na uradni servis saj po diagnozo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 9. avgust, 2016 Prijavi Napisano 9. avgust, 2016 Mogo?e rabi pa software upgrejd. To ti ga lokalni menja? olja ne bo zrihtal,je enostavno treba it na vsake tolk ?asa na mazdo vsaj to zrihtat, pa odkartat tistih par 10?. Citiraj
gol2296 Napisano 9. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2016 avto je bil redno servisrian na mazdinem servisu. dr?i glede majhne kilometrine, zadnje dve leti sem delal ?e manj kot pi?e zgoraj, avto sem nameraval prodati in kupiti nekaj drugega, sedaj pa ?elim najprej odpraviti to te?avo in potem naprej. ali to lahko ugotovi samo uradni servis ali bi to uspelo tudi g. Pelku? hvala Citiraj
mazdaman Napisano 9. avgust, 2016 Prijavi Napisano 9. avgust, 2016 tudi Pelko ti bo to re?il 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 9. avgust, 2016 Prijavi Napisano 9. avgust, 2016 Jah potem si ga skoraj sigurno zabasal... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gol2296 Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Ker je Pelko na dopustu sem ?el na Mazda servis v Zagorju, tester ne poka?e ni?. nula. nada. So menjali filter za nafto. Bomo videli. Poro?am naprej Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 A ni imel bossek skoraj identi?en problem? poi??i malo njegove objave.Druga?e lu?ka DPF zasveti z ostalimi ko da? kontakt? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gol2296 Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 sem pogledal, hvala za info. Da vse lu?ke se pri v?igu normalno pri?gejo. Prvi ob?utek po menjavi filtra za nafto je, da je avto bolj posko?en. Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Na moji trojki sm mel podobne simptome in iste lu?ke, te?ava pa je bla na EGR-ju. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
gol2296 Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 ampak, a ne bi tester to pokazal? Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 ampak, a ne bi tester to pokazal?Mogu bi ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.