Munih Napisano 10. avgust, 2016 Prijavi Napisano 10. avgust, 2016 Zdravo!Sem nov na forumu. Imam Mazdo 6, 2003 letnik, 2.0 diesel. Te?ava je slede?a.. pridem v slu?bo, ugasne avto normalno.. Ko sem po koncu slu?be hotel v?gati avto ni v?gal. Vse je kazalo na prazen akumulator. Pokli?em brata, pripelje kable, narediva priklop in spet poskusim v?gati avto. Pri poskusu v?iga se je zasli?al mo?en ropot kot bi vrtel eno glasno reglo.. Drugega glasova avto ni dal od sebe.. Kaj je mo?no da je narobe in pribli?ni stro?ki? Najlep?a hvala :) 1 Citiraj
markym Napisano 10. avgust, 2016 Prijavi Napisano 10. avgust, 2016 Vinklkugla je ?la...Bo? moral pa bolj specificirat ta ropot, mogo?e je pa samo ?tarter. Citiraj
Munih Napisano 10. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2016 Imam posnetek ropota sam nevem kam de posljem.. Citiraj
mazdaman Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 A se motor vrti? Bratu je zadnji? zaradi nekvalitetene vodne ?rpalke presko?il zobati jermen. (?e je sre?a ni velikih stro?kov druga?e pa ?al pa-pa motor). Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Munih Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Finta je v tem da ropota ko obrnem kljuc za vzig. Avto mi ne vzge.. Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Finta je v tem da ropota ko obrnem kljuc za vzig. Avto mi ne vzge..saj ?e presko?i ne bo v?gal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Se pravi da ko obrne? klju? ti vergla?Daj na jutub nalozi posnetek in ?eraj link, da se sli?i "ropot" Citiraj
Munih Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 saj ?e presko?i ne bo v?galNajverjetneje starter?Se pravi da ko obrne? klju? ti vergla?Daj na jutub nalozi posnetek in ?eraj link, da se sli?i "ropot"https://youtu.be/B5zjC1Gkywo evo sm dal na yt Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 ja to je pa ?tarter ja....si vozil v polnem de?ju preden si parkiral? Vendar se tako obna?a tudi ko je premalo ?troma, daj priklopi vzporedno avto, in ga daj na kleme vsaj pol ure. Potem pa naj drugi avto zalavfa prvi, ti pa za njim druga?e pa menjat ?tarter oz obnoviti krta?ke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Munih Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Mi je kar odleglo da je najverjetneje starter hehe. Je kar padal ja ko sem vozil Citiraj
mazdaman Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Ko ti pravijo to je ?tarter ali AKU Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 <<<a jez kej narobe sli?im... motor laufa al je to zvok od kakega drugega avta? Citiraj
Munih Napisano 11. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Motor k se slisi zraven je od brata Citiraj
Munih Napisano 13. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2016 Hvala vsem za pomo? je bil starter Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.