Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mislm d ti bodo vsi po vrsti svetovali pelkota v medvodah,ki je baje res car...

Jst ga sicer (?e ) ne poznam,ker sm bl frisen lastnik mazde...

Sicer pa ti iz lastnih izkusenj lhk svetujem (ce ni lih kksna tezka mazdina specifika v igri) avtoservis prpic v grosupljem... meni je rihtal ?e vse avte do sedaj,tudi redni servis in pregled ob nakupu moje mx5ke pred kratkim.... vozi pa privat 1.gen mazde6,ce se ne motim,tk d mu niso tuje?

Napisano

Ja kar pelji na?emu mojstru

Dr.Pelko Medvode...lp

Napisano

Avto Pelko d.o.o., ker Simon je ma?ek za Mazdurine in nima? dale? do njega.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mojster maket: Ko je umrl Prešeren, v Kranju ni bilo snega | 24ur.com WWW.24UR.COM Po 12 letih dela, 50 tisoč vloženih urah, 200 kilogramih porabljenega lepila in urgenci zaradi vdihavanja hlapov Kamničan Igor Grabnar v...  
    • Dobrodošel v klubu.   Tako smo dobivali iz Temu-ja sms-e. Da bi poslal na support, bi se moral prijavti, kar nisem želel. Pošta Slovenije ni nikakor urgirala. Poskušal sem pakete prestavljat po paketomatih, po drugih koncih Slovenije. Na koncu se je nazaj prestavlo in je mojster dobil. Ko je končno en paket prišel z GLS-om smo dobili naslov in tudi GLS mojster nas je poklical. Nekje v tistem času celo lokalni poštar.   Sta mu oba razložila zadevo, GLS mojster je pa še pridobil pravo cifro. Po klicu, se je zadeva ustavila (trenutno).
    • Zdaj me sam skrbi da oni to sploh fajn ne zrihtaju,najraje bi da je bilo možno da jaz pustim Pelkotu avto pa oni da to plačajo ker ni za verjamet da je avto tak hitro stalo pa še na parkirišču sem primetil olje ampak tega pa prej ni bilo. Nikoli nisem imel tih težav pa res ne vem in bi pa res mogo poklicat da vprašam kako to gre. Jaz sem imel denarja za tisti g120 sam jaz od teg avta pa nić nimam to je pa res preslabo za mazdo 6 ,pa še imam dost avtoceste in kaj da ti delaš z 120 KS .a najraje bi da sem lahk mogo kupit tega 190 KS 2.5 ampak nisem imel denarja za Taj avto ker je dost draži pa na avtonetu ih je sam 2.
    • Vezano na jamranje okoli toyote. Servis 45.000km - 3 leto rav4 v Kranju cenejši kot servis 3 leto aygox v LJ, oba mala servisa, razlika v olju 2L vec v rav4...   Tud toyota ni vec kar je bla, ocitne razlike v ceni med KR in LJ   Tokrat poz presenečen sem mislil da bo 400-500+   Pa je 319, aygo je bil 360.....
    • Pa, recimo temu bat, čeprav ni. Ne spomnem se izraza za ta "trikotnik". Bat trikotne oblike? 😊
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.