Gregor Baznik Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 lp.Zanima me ?e je kdo ?e imel te?ave pri v?igu avtomobila. Ko je avto segret avto te?je v?ge (hladen brez te?av) Akumulator je ok ( narejene meritve). Pravijo da so problem krta?ke na zaganja?u. Koliko so to stro?ki in koliko ?asa traja popravilo. Citiraj
jures Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 lp. Zanima me ?e je kdo ?e imel te?ave pri v?igu avtomobila. Ko je avto segret avto te?je v?ge (hladen brez te?av) Akumulator je ok ( narejene meritve). Pravijo da so problem krta?ke na zaganja?u. Koliko so to stro?ki in koliko ?asa traja popravilo. se da obnoviti pri avtoelektri?arju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gregor Baznik Napisano 21. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 se da obnoviti pri avtoelektri?arjukoliko so stro?ki ? koliko ?asa traja ? Citiraj
jures Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 koliko so stro?ki ? koliko ?asa traja ? malo dvigni telefon pa ti bodo povedali http://www.aekogovsek.si/http://www.zalaznik.si/avtoelektrika 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 50-100e. Naj ti ?e avtomat za ta denar zrihta, da ne bo samo krta? menjal ko ga ma ze na ponku. Jaz sem dal 40e dve leti nazaj. 1 Citiraj
Gregor Baznik Napisano 21. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 50-100e. Naj ti ?e avtomat za ta denar zrihta, da ne bo samo krta? menjal ko ga ma ze na ponku. Jaz sem dal 40e dve leti nazaj.ok. Hvala za nasvet Citiraj
Boss Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 Samo trenutek... kako to misli? slabo v?iga? A ?tarter lepo obrne motor ta pa potem ne ste?e? Ker ?e je tako potem ?tarter nima vpliva ampak bi prej rekel, da kak?en senzor za temperaturo, lahko pa tudi luftmesser. Lahko pa da je te?ava na kablih ali pa na v?igalnih tuljavah, ki recimo ne da dovolj iskre, ?e je segreta. Citiraj
markym Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Napisano 22. avgust, 2016 ?e ima? bencinarja zamenjaj sve?ke najprej, menjava filtra goriva tudi ne bo ?kodovala;-) Citiraj
Gregor Baznik Napisano 22. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2016 ?e ima? bencinarja zamenjaj sve?ke najprej, menjava filtra goriva tudi ne bo ?kodovala;-)dizel Citiraj
Gregor Baznik Napisano 22. avgust, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2016 Samo trenutek... kako to misli? slabo v?iga? A ?tarter lepo obrne motor ta pa potem ne ste?e? Ker ?e je tako potem ?tarter nima vpliva ampak bi prej rekel, da kak?en senzor za temperaturo, lahko pa tudi luftmesser. Lahko pa da je te?ava na kablih ali pa na v?igalnih tuljavah, ki recimo ne da dovolj iskre, ?e je segreta.hvala. avto je ?e na servisu Citiraj
Boss Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Napisano 22. avgust, 2016 dizel?aki mal, a se ti heca?. V podpisu ima? Mazda 3 G120. To je bencinar, zdej pa pravi?, da je dizel. Zato ti pa razlagamo re?itve za bencinarja. Citiraj
Stroker Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Napisano 22. avgust, 2016 V naslovu teme je mazda 6 (2010) - verjetno gre za drug avto kot ga ima v profilu. 1 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Boss Napisano 23. avgust, 2016 Prijavi Napisano 23. avgust, 2016 ufff spregledal... skos mislil, da gre za njegov avto Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.