Skoči na vsebino

Mazda zaradi napake odpoklicala 2,2 milijona vozil...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Se mi zdi, da se je temu v?asih reklo vpoklic, ker bojo najbr? sam popravl kar ne ?tima..

ODpoklic pa potem pomeni, da bojo vsi dobil nove avte? :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

KA jih bojo ?trihal al haube menjal? 

Ampak ne more? verjet, ?e vedno problem s plehom, barvo, rjo..................od leta 2002. Vsi proizvajalci se soo?ajo z istim problemom, ni?anje stro?kov (Mehika pri mazdi?) ampak vpra?anje ?e niso posledice 2x dra?je... :ne vem:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Ej....mene ?e niso ni? obvestili...bom malo vpra?al na mazda servis kp..lp
Napisano

Prokleta jajca rjave?a - baje full nevarno v prometu ?e ti rjavi zadnja hauba.   :hudicek:

Pri meni verjetno edina ki NE rjavi ?e.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pri vpoklicu jaz ne bi sprejel samo neko re?itev....al nova vrata al pa dnar pa sam zrihtat....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pri vpoklicu jaz ne bi sprejel samo neko re?itev....al nova vrata al pa dnar pa sam zrihtat....

Samo verjetno nova vrata niso ni? bolj?a!  :P

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

To se vrjetno dogaja na isto foro kot se je pri prvi generaciji glede zadnjih obrob ? Ali so pri prvi generaciji taksen ukrep sprejeli sele potem ko ke zacelo rjaveti ?

Napisano

Samo verjetno nova vrata niso ni? bolj?a! :P

Ja to bi bilo zalostno.... Pol je bokje izkoristiti 'parkiri??e'

Napisano

Tako kot si naredil s tvojim avtobusom in afero dizelgate ane? ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tako kot si naredil s tvojim avtobusom in afero dizelgate ane? ;)

yep, dizelgate sem dobil samo obvestilo da sem na seznamu in da se trudijo....to je bilo februarja letos............

Napisano

in kolk dale? so s tem trudenjem? Da niso ?e vsi "trudni".

Po novi SW ne grem...

Napisano

Ja in vodila sede?a bi tudi bi tudi zahteval nova?(pokanje v ovinkih)

So samo nabili pu?e nazaj in ?ez en mesec je bilo spet isto.Potem sem zrihtal sam,zdaj je mir.

Napisano

Ja in vodila sede?a bi tudi bi tudi zahteval nova?(pokanje v ovinkih)

So samo nabili pu?e nazaj in ?ez en mesec je bilo spet isto.Potem sem zrihtal sam,zdaj je mir.

Sem zahteval nov pedal sklopke ki je pokal tudi in sem ga dobil, in je spet pokal.....pa ga je spektr spet zahteval novega, in je spet pokal...

torej res bolje denar pa sam zrihtat

Napisano

Da ne govorimo o uporabniku sylvar in njegovi navigaciji.

Sylver je menda trojko prodal... ;) vsaj na drugem forumu je tako omenil...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sej se negre zato. Gre se zato, da je kupil nov avto z garancijo in z dodatno opremo v katerem mu navigacija ni delovala tako kot mora. In po nevem koliksnem jajcanju in jokanju mu niso uspeli zrihtat. Picajzlast lastnik gor alpa dol je tole velik minus za mazdo. Dejansko vids koliko si jim pomemben. Samo dej denar in vozi.

• 1 leto kasneje...
Napisano

Mare, kako si zrihtal pokajoco sklopko? Ne vem kje naj ?e ma?em ta jajca?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.