SeekK Napisano 2. september, 2016 Prijavi Napisano 2. september, 2016 Pozdrav vsem, o?etu je na 6ki ?el senzor pretoka zraka, kje bi ga najceneje dobil? bi kar novega, nebi rabljenega iz odpada.. hvala za pomo? Citiraj
Scr3am Napisano 2. september, 2016 Prijavi Napisano 2. september, 2016 Kaksni so pa simptomi ? Avto ne vlece tako kot mora pa engine light gori al kko ? Vrjetno najcenejsa in sigurna vrjanta, da peljes k pelkotu v medvode, ce si seveda doma kje v blizini Citiraj
SeekK Napisano 3. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2016 pa dela Pelko ob sobotah? mal se mudi namre?, ker gre ata v ponedeljek v Srbijo...je pa sigurno senzor, je bil ?e pri enmu majstru, sta zamenjala del in je odpravilo problem, sam ni pa mel rezervnega na zalogi...je dal iz svojega avtomobila za probat... Citiraj
jures Napisano 3. september, 2016 Prijavi Napisano 3. september, 2016 Pa saj to ni nobena kun?t za zamenjat ce se ti mudi, poklici euroton itd ce imajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SeekK Napisano 3. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2016 ja sej zamenjal bi sam, euroton ga ima za 155, se mi zdi mal zasoljena cena, sam zgleda takole na hitro ne bo druge Citiraj
jures Napisano 3. september, 2016 Prijavi Napisano 3. september, 2016 Poglej se razbite, naceloma so enaki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
brezy Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Cena je kar normalna Poslano z mojega SM-G925F z uporabo TapatalkSam da ni IMV ker meni je na ra?. pri Pelkotu kazal da je senzor pretoka zraka in so sem dal 150 ? smo potem ugotovili da je IMV... Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Cena je kar normalna Poslano z mojega SM-G925F z uporabo TapatalkSam da ni IMV ker meni je na ra?. pri Pelkotu kazal da je senzor pretoka zraka in so sem dal 150 ? smo potem ugotovili da je IMV... Poslano z mojega SM-G925F z uporabo TapatalkSej hitro ugotovi?, ?e je IMV ventil...parkrat se ti pri majhni hitrosti in obratih ugasne motor in to je to. Citiraj
brezy Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Ja sam na za?etku se to zgodi sem ter tja. Je pa naprej Simon rekel da je senzor pretoka zraka potem sem pa ugotovil da to ni to... Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk Citiraj
SeekK Napisano 14. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2016 Se je takrat re?ilo ?e isti dan, avto zdej spet vle?e kot je treba Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.