Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdrav vsem,

o?etu je na 6ki ?el senzor pretoka zraka, kje bi ga najceneje dobil? bi kar novega, nebi rabljenega iz odpada..

hvala za pomo?

Napisano

Kaksni so pa simptomi ? Avto ne vlece tako kot mora pa engine light gori al kko ? Vrjetno najcenejsa in sigurna vrjanta, da peljes k pelkotu v medvode, ce si seveda doma kje v blizini :)

Napisano

pa dela Pelko ob sobotah? mal se mudi namre?, ker gre ata v ponedeljek v Srbijo...je pa sigurno senzor, je bil ?e pri enmu majstru, sta zamenjala del in je odpravilo problem, sam ni pa mel rezervnega na zalogi...je dal iz svojega avtomobila za probat...

Napisano

Pa saj to ni nobena kun?t za zamenjat ce se ti mudi, poklici euroton itd ce imajo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ja sej zamenjal bi sam, euroton ga ima za 155, se mi zdi mal zasoljena cena, sam zgleda takole na hitro ne bo druge :)

Napisano

Poglej se razbite, naceloma so enaki

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Cena je kar normalna

Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk

Sam da ni IMV ker meni je na ra?. pri Pelkotu kazal da je senzor pretoka zraka in so sem dal 150 ? smo potem ugotovili da je IMV...

Napisano

Cena je kar normalna

Sam da ni IMV ker meni je na ra?. pri Pelkotu kazal da je senzor pretoka zraka in so sem dal 150 ? smo potem ugotovili da je IMV...

Sej hitro ugotovi?, ?e je IMV ventil...parkrat se ti pri majhni hitrosti in obratih  ugasne motor in to je to.

Napisano

Ja sam na za?etku se to zgodi sem ter tja. Je pa naprej Simon rekel da je senzor pretoka zraka potem sem pa ugotovil da to ni to...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.