pob Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Zanima me, ali je mo?nost vgradit alarmno napravo v avto brez nje? Nimam ravno izku?enj s temi zadevami... Me pa to zanima za Mazdo 6 letnik 2010. Citiraj
SpEkTr Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 V Japonca, alarm vgradit? :-) Brez skrbi, noben ti ga ne bo ukradel .. Vsaj mislim da ne 1 Citiraj
pob Napisano 14. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2016 A zato, ker je te?ko ukradit ali zato, ker ga noben no?e, hehe? Citiraj
SpEkTr Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Statistika govori zase. Ker se ne kvari toliko, da bi rabil ful delov na ?rnem trgu recimo 1 Citiraj
ivann Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Statistika govori: eno Mazdo 323F na leto pajsnejo. Se pa zna to v prihodnjih letih spremeniti, ker se je v zadnjih 2 letih prodaja Mazd mo?no pove?ala, samo postarat se ?e morajo, da jih bo potrebno malo ve? zdraviti .. Je pa alarm samo za stra?enje mamil papekov, ?e se bo kdo, ki zna odlo?il, da bo zadevo pajsnil, se bo tako tudi zgodilo .. 1 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
ivann Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Zanima me, ali je mo?nost vgradit alarmno napravo v avto brez nje? Nimam ravno izku?enj s temi zadevami... Me pa to zanima za Mazdo 6 letnik 2010.?e je volja in denar se da vgraditi vse .. Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
LEPI Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Ivan ?e si v klubu se zapel do ?gajnarja pri Mazda servisu v btc-ju je kr ornk stru?ko pa ?e klubski popust lahko koristi? na vgradnjo in na samo alarmno napravo... Citiraj
ivann Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Ivan ?e si v klubu se zapel do ?gajnarja pri Mazda servisu v btc-ju je kr ornk stru?ko pa ?e klubski popust lahko koristi? na vgradnjo in na samo alarmno napravo... Moja rde?a lepotica ?e ima ta dodatek, za alarm je spra?eval "pob" .. 1 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
Alex Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Zanima me, ali je mo?nost vgradit alarmno napravo v avto brez nje? Nimam ravno izku?enj s temi zadevami... Me pa to zanima za Mazdo 6 letnik 2010.Jaz imam vgrajen alarm v Mazdo 6 prva gen. In moram re?t, da mi je ?e 2-krat pomagala,da mi niso pacienti, ki bi jim treba polomit vse prste, vdrli v avto. Ko so pono?i nekaj ?arili z ne vem ?im okoli ?ip, ( naredili so mi luknjice v gumo), se je alarm spro?il in heroj(i) so jo urno ucvrli v temo. Najbr? niso hoteli ukrasti avta a tudi,?e ti samo vdrejo in poberejo kak?en del ali kaj drugega ima? stro?ke.Tako, da jaz sem imel alarm (kvaliteten) v vsakem malo bolj?em avtu in tudi v bodo?e ga bom imel. 1 Citiraj
pob Napisano 15. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2016 Resno razmi?ljam o nabavi alarma, sploh zarad takih pacientov, ki jih omenja Alex. Glede kraje je pa res, da ?e ti ho?e kdo pajsnit avto, bo to ?e nekako naredil... Edino cenovno si niti najmanj ne predstavljam kolk pride? 500 ?? Citiraj
Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Resno razmi?ljam o nabavi alarma, sploh zarad takih pacientov, ki jih omenja Alex. Glede kraje je pa res, da ?e ti ho?e kdo pajsnit avto, bo to ?e nekako naredil... Edino cenovno si niti najmanj ne predstavljam kolk pride? 500 ?? ah ni tolk drago, tole nabavi? pa se sam po?pila?, vgradil sm ?e v vsaj 3 avte http://giordon.si/alarmi.html 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
markym Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Mah da? tistih 30e za vgradnjo in gre? vmes na kavo pa se ti ni treba zajebavat cel popoldan doma ;-) Citiraj
Scr3am Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Ko bi bilo vsaj 30e. Zgajnar hoce za vgradnjo coming and leaving home modul 80e- 90e :S Citiraj
markym Napisano 16. september, 2016 Prijavi Napisano 16. september, 2016 80e samo za vgradnjo? No sej tud to ni drago ?e si antitalent ;-) Citiraj
pob Napisano 16. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2016 No ja, vsako delo neki stane. Po profesiji sem ra?unalni?ar in se za avte bolj mal zanimam. Torej, ?e nekdo opravi dobro, potem raje pla?am, kot da bi jaz to naredil recimo napol. Pa ne, da bi bil antitalent, samo kavo imam raje... 2 Citiraj
Alex Napisano 16. september, 2016 Prijavi Napisano 16. september, 2016 No ja, vsako delo neki stane. Po profesiji sem ra?unalni?ar in se za avte bolj mal zanimam. Torej, ?e nekdo opravi dobro, potem raje pla?am, kot da bi jaz to naredil recimo napol. Pa ne, da bi bil antitalent, samo kavo imam raje...Jaz tudi tako razmi?ljam; kar znam sam naredit in sem ziher v to, naredim sam, ker bo najbolj?e narejeno. ?e pa neke stvari ne obvladam najbolje,to prepustim stru?kotom. V?asih jih opazujem pri delu in se kaj nau?im.E, potem pa se lotim tudi sam stvari, ki mi prej niso bile jasne. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.