jures Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Ali ima kdo kako idejo kako odpreti prednjo haubo, ?e gre zajla..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Nekak od spodaj :ne vem: https://www.youtube.com/watch?v=ELOY82Q6rUk Citiraj
jures Napisano 21. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2016 ja nekak takole bo treba ja, s tem da sem jaz brez kabla tole je sistem ki je od spodaj viden - dostopen znotraj rde?ega kvadrata, ?e ne pridem do kljukice bom moral rezati po zelenem...placa ni ni?...z neko zajlo bom probal do kljukice priti... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Tale video mogo?e malo bolj poka?e nisi napisal za katerega Fiata gre. Citiraj
LabiGT Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Boss to je za vse fiate, ker nimas kaj odpirat havbe, ker je fiat znan, da se ne kvari :-) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2016 Saj ves katerega mam. Ampak tile majo vsi se del kabla, jaz pa lovim kljukico ki je zakrita... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 To je pa tako, ko pri Fiatu tako redko odpira? pokrov motorja, da ti mehanizem zarjavi in potem odtrga? zajlo... Mogo?e ti bo la?je, ?e odvije? tiste tri vijake, s katerimi je pritrjen mehanizem. In ko odpre? pokrov, mehanizem obvisi na pokrovu, pa bo? imel lepo dostopno. Citiraj
jures Napisano 22. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2016 To je pa tako, ko pri Fiatu tako redko odpira? pokrov motorja, da ti mehanizem zarjavi in potem odtrga? zajlo... Mogo?e ti bo la?je, ?e odvije? tiste tri vijake, s katerimi je pritrjen mehanizem. In ko odpre? pokrov, mehanizem obvisi na pokrovu, pa bo? imel lepo dostopno.za??iteno z dodatno plo??o preko, to je samo notranji del Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2016 Na koncu je ?lo tako da sem snel vzmet na kontra strani in zbil ven zati? preko kovinske palce, ampak ne brez rahle kolateralne ?kode na odbija?u, zgleda da se je tudi patent zataknil in posledi?no zajla, ker je ?la na hard.ampak glede na to da je najavljena za make up pozimi se ni za sekirat, trenutno mal ?rnega spraya.... Sem razmi?ljal da bi dal rally style klipsno, ampak spet sem vse takoj najdel za 30?....zajla, mehanizem na spodnjem delu in zati?e za na haubo...original... Hvala vsem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2016 ?e pa kdo kje kdaj naleti na tole, tudi odpadu naj sporo?i 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 ?e pa kdo kje kdaj naleti na tole, tudi odpadu naj sporo?i Uuuuuuu, tole bi bil pa glavni na vasi! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 23. september, 2016 Prijavi Napisano 23. september, 2016 ?e pa kdo kje kdaj naleti na tole, tudi odpadu naj sporo?i Sem ze mislil, da Jures not sedi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 23. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2016 Sem ze mislil, da Jures not sedi ... I wish...Alfa Romeo Giulia Spider - produkcija l. 54.....?e se jo danes najde tako je od 50.000? naprej.... http://gastonandreymotorsports.com/alfa-romeo-sales-review-from-2014-monterey-by-gaston-andrey-motorsports/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.