YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Ja ampak MX5 je mela ?ipo po mojem sklepanju ?ele NB (2.) generacija, ker moja tastara ma ?e polivinil - za cementno vre?o Kaj pa k?n tak?en, ti je ?e bol kt Bemeve, al ne? :ne vem: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1717000 Pa si porajtu da ta skret NIMA KLIME ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Pa si porajtu da ta skret NIMA KLIME ? res je nima je........ima dvojno!!! Citiraj
ReDevil Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 Za kerga je skret, naj pa? bo, men je fuul lep, pri kabriu pa je men nasploh klima total irelevantna, tale pa ?e ma dvojno, pol pa pa? dvakat bol?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 no ce je bmw-mercedes skret je mazda kaj? dila od skreta?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Protestiram... skret je od moje drage avto in tale na sliki mu ni ?ist ni? podoben :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Protestiram... skret je od moje drage avto in tale na sliki mu ni ?ist ni? podoben :ne vem: a se vedno vztraja, da je reno 5 cist ok avto?koliko sploh pa se pelje z njim? sam po mestu al tud konkretne voznje? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 no ce je bmw-mercedes skret je mazda kaj? dila od skreta?? Dila in pokrov ob enem. 1 razlog zakaj je BMW bol?i od ostalih, ker je dra?ji mogo?e ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 1 razlog zakaj je BMW bol?i od ostalih, ker je dra?ji mogo?e ? kvaliteta stane...nikol ni bla poceni jutri bom poslikal lak mazde 6 stare 4 leta in lak bmw 316i starega 8 let pa bos videl kje je razlika... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 Ho?mo slike, ... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1697621# Ta tud ni slab, sam ?e kabrio bi mogu bit pa metalik plave barve Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 kvaliteta stane...nikol ni bla poceni jutri bom poslikal lak mazde 6 stare 4 leta in lak bmw 316i starega 8 let pa bos videl kje je razlika... Pol pa poslikaj ?e 10 let staro 626, pa nared primerjavo.Pa seveda vse z pribli?no enako kilometri. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LiPi Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1686436 Gtjka..po podatkih Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Pol pa poslikaj ?e 10 let staro 626, pa nared primerjavo.Pa seveda vse z pribli?no enako kilometri. rekel sem, da bom dal slike od avtov...ne pa od papirnatih avtov brez nobene izolacije (626 pri 140km/h, ce je zunaj dez pa sploh) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 17. november, 2007 Prijavi Napisano 17. november, 2007 evo mal slik...sam vid se pa nic, ker se sajnata oba in se od crne barve vse reflektira bmw: mazda: (posebna pozornost predzadnji sliki tam so ene lise, ki bogve od kje so prisle....ni praska, ampka kar tako ) in na koncu oba Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 Mogo?e bi koga zanimu Xedos VI, po kosih, k vem da deli za ta voz so pa reeedki; http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1667543# Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Lep voz pa pred kratkim na novo prepleskan! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1734997# Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Lep stroj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 A tega so kr prepleskal pol pa jst mojga li?arja kritiziram Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 A tega so kr prepleskal pol pa jst mojga li?arja kritiziram Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Cena je ful navita, barvna kombinacija ni niti men u?e?, ampak feltne mi je pa tale dizajn en najlep?ih sploh, ka?n se vam zdi?! Ja barval so ga o?itno kar z ma?kom in Jupolom, ?rnim seveda! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Mislite da podnevi ni imel ?asa slikati ali je to povezano z barvo?? Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Mafija wannbe guys operirajo samo pono?i in podnevi spijo tako, da ni ?anse da bi lahko podnevi slikal. V glavnem je tip hotel bit ?e racer in rezultat je pa? tole na slikah. Citiraj
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ampak kje je pa klimo dubu, pa sploh ne ?tekam! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 UDOBJE:- klimatska naprava- centralno zaklepanje- avtoradio / CD- nastavljiv volan po vi?ini- servo volan- paket za kadilceOSTALO:to dvoje je men mal hecn da ma edit: ?ele zdej opazo da me je redevil prehito Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.